Volatile Etherische Bio Olie Sinaasappel


sinds 14-10-2021 09:24:14

  • Grote foto volatile etherische bio olie sinaasappel beauty en gezondheid lichaamsverzorging
  • Grote foto volatile etherische bio olie sinaasappel beauty en gezondheid lichaamsverzorging
Grote foto volatile etherische bio olie sinaasappel beauty en gezondheid lichaamsverzorging Grote foto volatile etherische bio olie sinaasappel beauty en gezondheid lichaamsverzorging
prijs: € 3,99
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


 

100% natuurlijk en biologisch

Hoogwaardig Aromatherapie product

Perfect als ambient geur, psychisch, emotioneel en spiritueel welzijn

De geur is een verfrissende en typisch fruitige geur van sinaasappel


Volatile Etherische Bio Olie Sinaasappel
Orthovitam levert u de producten van Volatile Aromatherapy zij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten en zijn 100% natuurlijk. Alle essentiële oliën die wij u aanbieden zijn van 100% biologische kwaliteit.

Botanische naam
Citrus Cinensis

Winning
Persen (expressie) van de verse schil. uit deze tropische, laat rijpende sinaasappel. Rijk aan limoneen, linalool, ontspannende esters zoals linalylacetaat en coumarinen. Een oranje-gele tot donker oranje dunne vloeistof.

Geur
De geur is een verfrissende en typisch fruitige geur van sinaasappel, intenser dan die uit andere landen en vroeg rijpende vruchten.

Toepassingsgebieden
Als ambiente geur & luchtreiniger, voor de huid, luchtwegen, blaas & urinewegen, spijsvertering, emotioneel en spiritueel welzijn.

Bijwerkingen & bijzonderheden
Let op: bij gebruik van citrusschiloliën in warm water versterkt de warmte de inwerking van de olie. Dat kan tot roodheid en irritatie leiden. Houd je aan de gegeven adviezen. Begin liever met lagere doseringen en bouw eventueel op. Irritatie kan ook optreden bij de gevoelige of net onthaarde huid – dan goed verdunnen of vermijden. 

Deze olie is fototoxisch: de behandelde huid gedurende enkele uren na aanbrengen op de huid niet blootstellen aan zon- en Uv-licht. Bewaar de olie na opening liever in de koelkast en schaf niet meer aan dan je binnen een jaar kunt opmaken.

Algemene informatie essentiële oliën


Wij Orthovitam.com/nl webshop platform bieden advies en begeleiden mensen met hun lichamelijke en geestelijke gezondheidsdoelen, door middel van onze productkennis van het samenstellen van producten die een toegevoegde waarde hebben voor de gezondheid van lichaam en geest.

Orthovitam streeft ernaar om de grootste en meest veelzijdige webshop van Nederland en daar buiten te worden op het gebied van kwaliteitsproducten voor uw gezondheid die bewezen zijn op hun werking en voordelen. Net als dat u streeft naar de beste kwaliteit en prijsverhouding, voor het beste resultaat.

Wij staan klaar voor productadvies en begeleiding in uw gezondheidsdoelen. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief voor vele gezondheidstips en extra's, zoals exclusieve aanbiedingen.

TOT SNEL IN ONZE WEBSHOP!

| www.orthovitam.com/nl | 085-06 04 805 | info@orthovitam.com |

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): VOT0491C
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): 5860


Kenmerken: Kopen in LelystadKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27044025 Meld aan Aanbodpagina