Vitals MSM 1000 mg 120 Tab


sinds 10-11-2021 03:16:14

Grote foto vitals msm 1000 mg 120 tab beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
prijs: € 17,99
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


 

✅ Met OptiMSM® van Bergstrom Nutrition, dé MSM-expert

✅ Het meest gebruikt in wetenschappelijk onderzoek

✅ Hoge dosering MSM per tablet

✅ De meest zuivere vorm van MSM in tabletten

 


Vitals MSM 1000 mg Tabletten 120 Tabletten
Goed voor topsporters, bodybuilders en mensen met een gezondheidsdoel die extra ondersteuning nodig hebben. MSM is relatief vluchtig en verdwijnt gemakkelijk bij verhitting of langdurige opslag. Moedermelk is de rijkste natuurlijke bron van MSM.

Het belang van MSM voor het leven op aarde is groot. Zonder MSM zou het leven op aarde zoals we dat nu kennen niet bestaan. MSM wordt in de natuur gevormd als onderdeel van de aardse zwavelcyclus: algen en plantaardig plankton in de oceanen nemen massaal anorganisch zwavel op uit het zeewater en zetten het om in eenvoudige organische vorm.

DMSO en MSM zijn goed oplosbaar in water. Ze vormen de condensatiekernen die nodig zijn voor de vorming van regendruppels. Zonder DMSO en MSM in de lucht ontstaan er geen wolken en gaat het niet regenen. Wortels van bomen en planten zijn in staat om DMSO en MSM snel en efficiënt op te nemen uit regenwater.

 
Vitals MSM 1000 mg Tabletten Inhoud pot
120 tabletten


Vitals MSM 1000 mg Tabletten Ingrediënten
Methylsulfonylmethaan (MSM), vulstoffen: microkristallijne cellulose (cellulosegel), hydroxypropylcellulose, cellulosegom, rijstextract, antiklontermiddel: rijstconcentraat, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose.

Samenstelling per 3 tabletten (dagdosering):


 ● MSM (methylsulfonylmethaan, OptiMSM®) 3000 mg
OptiMSM® is een geregistreerd handelsmerk van Bergstrom Nutrition. EU-Patent Nr. 0103836 en Nr. 0200526.


Vitals MSM 1000 mg Tabletten Gebruik en dosering
Eerste week: 1 tablet per dag, tweede week: 2 tabletten per dag, daarna: 3 tabletten per dag bij een maaltijd met water innemen, of zoals geadviseerd.


Vitals MSM 1000 mg Tabletten Hoe te bewaren
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.


Vitals MSM 1000 mg Tabletten Algemeen
Bevat geen; gluten, soja, lactose, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen.


 ● Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Vitals MSM 1000 mg Tabletten Waarschuwing
Lees het etiket voor gebruik. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


Vitals MSM 1000 mg Tabletten Extra informatie
Voor vragen en of extra informatie kunt u bellen of mailen naar: info@orthovitam.com


Wij Orthovitam.com/nl webshop platform bieden advies en begeleiden mensen met hun lichamelijke en geestelijke gezondheidsdoelen, door middel van onze productkennis van het samenstellen van producten die een toegevoegde waarde hebben voor de gezondheid van lichaam en geest.

Orthovitam streeft ernaar om de grootste en meest veelzijdige webshop van Nederland en daar buiten te worden op het gebied van kwaliteitsproducten voor uw gezondheid die bewezen zijn op hun werking en voordelen. Net als dat u streeft naar de be
Kenmerken: Kopen in LelystadKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26523948 Meld aan Aanbodpagina