Vitals L-lysine 500 mg 60 Caps


sinds 10-11-2021 03:16:11

Grote foto vitals l lysine 500 mg 60 caps beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
prijs: € 12,99
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


 

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten

✅ wordt gebruikgemaakt van de natuurlijke L-vorm van lysine

✅ Capsule is groter dan normaal

✅ essentieel aminozuur

 


Vitals L-lysine 500 mg 60 Capsules
Goed voor topsporters, bodybuilders en mensen met een gezondheidsdoel die extra ondersteuning nodig hebben. L-lysine hoort bij de zogenaamde essentiële aminozuren, wat wil zeggen dat het lichaam deze niet zelf kan aanmaken uit andere aminozuren, en dat men om te kunnen voorzien in de dagelijkse behoefte volledig afhankelijk is van de voeding. Bij vegetariërs en veganisten kan de inname van lysine onvoldoende zijn, aangezien met name dierlijke eiwitten rijk zijn aan lysine.

L-lysine is de voorloperstof van het aminozuur carnitine. In dit product wordt gebruikgemaakt van de natuurlijke L-vorm van lysine, en niet de synthetische D-vorm. Alleen de L-vorm is fysiologisch actief. Lysine voor gebruik in voedingssupplementen wordt geproduceerd door middel van fermentatie door micro-organismen.

Planten en micro-organismen kunnen namelijk wel zelf lysine aanmaken uit het aminozuur asparaginezuur. Suppletie met acetyl-L-carnitine heeft als voordeel boven L-carnitine dat het gemakkelijker de bloed-hersenbarrière passeert.


Vitals L-lysine 500 mg Inhoud
60 capsules


Vitals L-lysine 500 mg Ingrediënten
L-lysine-HCl, hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule), rijstconcentraat (Oryza sativa).

Samenstelling per 2 capsules: (dagdosering)


 ● L-lysine 1000 mg
Vitals L-lysine 500 mg Gebruik en dosering
Als voedingssupplement voor volwassenen, 2-3 capsules per dag tussen de maaltijden door (minimaal een half uur voor, of twee uur na een maaltijd) met water innemen, of zoals geadviseerd.


Vitals L-lysine 500 mg Hoe te bewaren
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.


Vitals L-lysine 500 mg Algemeen
Bevat geen; gluten, soja, lactose, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen.


 ● Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Vitals L-lysine 500 mg Waarschuwing
Lees het etiket voor gebruik. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


Vitals L-lysine 500 mg Extra informatie
Voor vragen en of extra informatie kunt u bellen of mailen naar: info@orthovitam.com

Wij Orthovitam.com/nl webshop platform bieden advies en begeleiden mensen met hun lichamelijke en geestelijke gezondheidsdoelen, door middel van onze productkennis van het samenstellen van producten die een toegevoegde waarde hebben voor de gezondheid van lichaam en geest.

Orthovitam streeft ernaar om de grootste en meest veelzijdige webshop van Nederland en daar buiten te worden op het gebied van kwaliteitsproducten voor uw gezondheid die bewezen zijn op hun werking en voordelen. Net als dat u streeft naar de beste kwaliteit en prijsverhouding, voor het beste resultaat.

Wij staan klaar voor productadvies en begeleiding in uw gezondheidsdoelen. Meldt u aan voor onze nieu
Kenmerken: Kopen in LelystadKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26523862 Meld aan Aanbodpagina