Vitals Elke Dag 30 Tab


sinds 22-7-2021 03:21:39

Grote foto vitals elke dag 30 tab beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
prijs: € 14,99
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Vitals Elke Dag 30 Tabletten 
Gewoon goed recept voor de dagelijkse aanvulling op een gezonde voeding en levensstijl, nu met verbetert recept voor nog beter resultaat. Elke Dag Tabletten is al jaren de meest populaire variant binnen de Elke Dag-serie. Dit is een één-per-dag multi in tabletvorm, geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Het is een zorgvuldig ontworpen multi met essentiële micronutriënten en bijzondere aanvullingen. Bij de samenstelling is zoveel mogelijk gekozen voor goed opneembare stoffen en verbindingsvormen, in de juiste verhoudingen en met de meest optimale doseringen.

Hierbij zijn uiteraard keuzes gemaakt, want er past maar een beperkte hoeveelheid in een tablet. Elke Dag is de beste onder de multi’s.


Vitals Elke Dag Tabletten Ondersteunt

het energieniveau, bij vermoeidheid, beschermen de cellen tegen oxidatieve schade, ondersteunen het zenuwstelsel, de weerstand tegen stress, het gezichtsvermogen, goed voor de botten, de opname van calcium in de botten, het normale verloop van de bloedstolling, een normale werking van de schildklier, de spierwerking, de normale werking van het hart, etc.


Vitals Elke Dag Tabletten Inhoud

30 tabletten


Vitals Elke Dag Tabletten Ingrediënten

Mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose), vitaminen, cholinebitartraat, co-enzym Q10, antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat), citrusbioflavonoïdencomplex, gemengde tocoferolen, luteïne, meso-zeaxanthine, glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, glycerol, hydroxypropylcellulose), Dunaliella salina, zeaxanthine.

Quatrefolic® is een gepatenteerd product en een geregistreerd handelsmerk van Gnosis. VitaCholine® is een geregistreerd handelsmerk van Balchem Corporation.
Vitamin D3V® is een geregistreerd handelsmerk van ProTecNutra Ltd.
K2VITAL® DELTA is een geregistreerd handelsmerk van Kappa Bioscience.
Aquamin® is een geregistreerd handelsmerk van Marigot Ltd.
Ferrochel® en TRAACS® (The Real Amino Acid Chelate System) zijn geregistreerde handelsmerken van Albion Minerals.


Vitals Elke Dag Tabletten Gebruik en dosering

1 tablet per dag bij een maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.


Vitals Elke Dag Tabletten Hoe te bewaren

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.


Vitals Elke Dag Tabletten Algemeen

Bevat geen; gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen. ● Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Vitals Elke Dag Tabletten Waarschuwing

Lees het etiket voor gebruik. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. ● Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar (wettelijk verplichte vermelding voor producten tot en met 3 mg vitamine B6 per dagdosering). Bij 2 maatscheppen is dit voedingssupplement niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar (wettelijk verplichte vermelding voor producten met méér dan 20 mcg vitamine D per dagdosering).

Kenmerken: Kopen in LelystadKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25710196 Meld aan Aanbodpagina