Vitals Elementair Zink & Koper 60 ml DRP


sinds 22-7-2021 03:21:39

Grote foto vitals elementair zink koper 60 ml drp beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
prijs: € 14,99
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Vitals Elementair Zink & Koper 60 ml Druppels
Geschikt voor mensen met een gezondheidsdoel, topsporters en bodybuilders. Ondersteunt het immuunsysteem, de conditie van de haren, de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade, een gezonde huid, de nagels, de conditie van het oog, de botaanmaak, een gezond zuur-base-evenwicht, het behoud van een normale cognitieve functie, het celdelingsproces, een normale hormoonhuishouding, een normale vruchtbaarheid en voortplanting, de normale opbouw en afbraak van koolhydraten, vetten, eiwitten en DNA, de activiteit van bepaalde enzymen die betrokken zijn bij het vrijmaken van energie uit vetten, koolhydraten en eiwitten, de instandhouding van normale bindweefsels (in kraakbeen, bloedvaten en huid), het functioneren van het zenuwstelsel, het ijzertransport in het lichaam, een normale pigmentatie van huid en haar. 

Elementair Zink & Koper bevat als basis ‘concentrated mineral drops’ (CMD), een speciaal zeewaterconcentraat uit het Great Salt Lake met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen (ontdaan van bijna alle natrium, en in dit geval aangevuld met extra zink in de vorm van zinksulfaat en extra koper als kopergluconaat). Dit product wordt vervaardigd door middel van een traditioneel en natuurlijk concentratieproces met gebruik van de zon.

De mineralen en spoorelementen in Elementair Zink & Koper komen voor in opgeloste en ionische vorm, als elektrolyten. Dat wil zeggen niet in verbinding met andere elementen, maar als losse elektrisch geladen deeltjes. Magnesiumchloride (MgCl2) bijvoorbeeld wordt als het oplost in water opgesplitst in de ionen Mg2+ (positief geladen magnesium) en Cl- (negatief geladen chloride). Op deze manier komen mineralen ook in ons lichaam voor, opgelost in intra- en extracellulaire vloeistoffen zoals bloedplasma. Mineralen in ionische vorm zijn dan ook goed opneembaar.


Vitals Elementair Zink & Koper Ondersteunt

het immuunsysteem, de conditie van de haren, de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade, een gezonde huid, de nagels, de conditie van het oog, de botaanmaak, een gezond zuur-base-evenwicht, het behoud van een normale cognitieve functie, het celdelingsproces,
een normale hormoonhuishouding, een normale vruchtbaarheid en voortplanting, de normale opbouw en afbraak van koolhydraten, vetten, eiwitten en DNA, de activiteit van bepaalde enzymen die betrokken zijn bij het vrijmaken van energie uit vetten, koolhydraten en eiwitten, de instandhouding van normale bindweefsels (in kraakbeen, bloedvaten en huid), het functioneren van het zenuwstelsel, het ijzertransport in het lichaam, een normale pigmentatie van huid en haar.


Vitals Elementair Zink & Koper Inhoud flesje

60 ml


Vitals Elementair Zink & Koper Ingrediënten

Gezuiverd water, zeewaterconcentraat (CMD**), zinksulfaat, kopergluconaat, conserveermiddel (kaliumbenzoaat [<0,1%]).

** CMD = concentrated mineral drops (geconcentreerd en gedehydrateerd extract met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen uit het Great Salt Lake, Utah, ontdaan van meer dan 99% van het natrium).

Samenstelling per 1 ml:
(dagdosering) %RI* ● Zink (uit CMD, sulfaat) 15 mg 150%
 ● Koper (uit CMD, gluconaat) 2 mg 200%
 ● Chloride (uit CMD**) 61 mg 8%
 ● Magnesium (uit CMD) 21 mg 6%
* RI = Referentie-inname

** CMD = concentrated mineral drops (geconc
Kenmerken: Kopen in LelystadKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25710194 Meld aan Aanbodpagina