Vitals Berberine 500 mg 60 Caps


sinds 22-7-2021 03:21:38

Grote foto vitals berberine 500 mg 60 caps beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
prijs: € 29,99
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Vitals Berberine 500 mg 60 CAPSULES

Goed geschikt voor topsporters, bodybuilders en mensen met een gezondheidsdoel. Berberine is een belangrijke bioactieve stof onder andere in de wortels, stam, bast en bessen van het plantengeslacht Berberis. Berberine 500 mg van Vitals zorgt voornamelijk voor een ondersteunende functie voor de conditie van de darmen.

Berberine heeft anti microbiële, weerstand verhogende en immunomodulerende effecten, ook kan berberine als monotherapie worden ingezet tegen schimmels vanwege het natuurlijk antimycoticum. Dit maakt het uitermate geschikt voor mensen die deze ondersteuning nodig hebben in hun dieet.

De planten waar berberine in zit worden al duizenden jaren gebruikt in India, China, Japan, Iran, Rusland, Amerika en Europa. Sinds het jaar 2000 is de belangstelling voor dit fytonutriënt explosief gestegen en komen er per jaar meerdere studies naar buiten over de gunstige effecten van Berberine.
Vitals Berberine 500 mg Inhoud pot

60 capsules


Vitals Berberine 500 mg Ingrediënten

Berberine (extract uit Berberis aristata), rijstconcentraat (Oryza sativa), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassavezetmeel), zonnebloemolie (Helianthus annuus).

Samenstelling per capsule: (dagdosering) ● Berberine-HCL 500 mg
Vitals Berberine 500 mg Gebruik en dosering

1-3 capsules per dag bij een maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.


Vitals Berberine 500 mg Hoe te bewaren

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.


Vitals Berberine 500 mg Algemeen

Bevat geen; gluten, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen. ● Geschikt voor vegetariërs en veganisten. 
Vitals Berberine 500 mg Waarschuwing

Lees het etiket voor gebruik. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. ● Raadpleeg bij medicijngebruik eerst een deskundige alvorens dit product te gebruiken. Vermijd gebruik bij lage bloeddruk, zwangerschap of borstvoeding.
Vitals Berberine 500 mg Extra informatie
Voor vragen en of extra informatie kunt u bellen of mailen naar: info@orthovitam.comWij Orthovitam.com/nl webshop platform bieden advies en begeleiden mensen met hun lichamelijke en geestelijke gezondheidsdoelen, door middel van onze productkennis van het samenstellen van producten die een toegevoegde waarde hebben voor de gezondheid van lichaam en geest.

Orthovitam streeft ernaar om de grootste en meest veelzijdige webshop van Nederland en daar buiten te worden op het gebied van kwaliteitsproducten voor uw gezondheid die bewezen zijn op hun werking en voordelen. Net als dat u streeft naar de beste kwaliteit en prijsverhouding, voor het beste resultaat.

Wij staan klaar voor productadvies en begeleiding in uw gezondheidsdoelen. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief voor vele gezondheidstips en extra's, zoals exclusieve aanbiedingen.


Kenmerken: Kopen in LelystadKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26066779 Meld aan Aanbodpagina