Vitals 5-HTP 100 mg 60 Caps


sinds 22-7-2021 03:21:38

Grote foto vitals 5 htp 100 mg 60 caps beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
prijs: € 24,99
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Vitals 5-HTP 100 mg 60 CAPSULES
Goed voor topsporters, bodybuilders en mensen met een gezondheidsdoel die extra ondersteuning nodig hebben. 5-HTP zijn de meest fundamentele aminozuren die het menselijk lichaam nodig heeft. Voor wie wil meer kracht wil opbouwen en sneller wilt herstellen is deze aminozuren 5-HTP 100mg van Vitals zeker een aanrader het bezit de 5 essentiële aminozuren in 1 capsule. 

De L-5 Hydroxytrypofaan (5-HTP) wordt gewonnen uit de zaden van de Afrikaanse plant Griffonia simplicifolia. Dit maakt het het product natuurlijk en beter opneembaar voor het lichaam. 5-HTP is de omgezette biologische vorm van het essentiële aminozuur L-tryptofaan.

Vitals 5-HTP 100 mg Inhoud
60 capsules


Vitals 5-HTP 100 mg Ingrediënten

Griffonia simplicifolia-extract (bevat van nature 5-HTP), rijstconcentraat (Oryza sativa), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), rijstextract (Oryza sativa).


Samenstelling per capsule Vitals 5-HTP 100 mg 

(dagdosering)
Griffonia simplicifolia-extract 400 mg
Waarvan L-5-hydroxytryptofaan (5-HTP) 100 mg


Gebruik en dosering Vitals 5-HTP 100 mg 

Als voedingssupplement voor volwassenen, 1-2 capsules per dag bij een maaltijd of voor het slapengaan met water innemen, of zoals geadviseerd.


Hoe te bewaren Vitals 5-HTP 100 mg

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.


Algemene informatie Vitals 5-HTP 100 mg

Bevat geen; gluten, soja, lactose, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen. ● Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Waarschuwing Vitals 5-HTP 100 mg

Lees het etiket voor gebruik. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. ● Niet gebruiken in combinatie met medicijnen die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals antidepressiva en kalmerende middelen.
Vitals 5-HTP 100 mg Extra informatie
Voor vragen en of extra informatie kunt u bellen of mailen naar: info@orthovitam.comWij Orthovitam.com/nl webshop platform bieden advies en begeleiden mensen met hun lichamelijke en geestelijke gezondheidsdoelen, door middel van onze productkennis van het samenstellen van producten die een toegevoegde waarde hebben voor de gezondheid van lichaam en geest.

Orthovitam streeft ernaar om de grootste en meest veelzijdige webshop van Nederland en daar buiten te worden op het gebied van kwaliteitsproducten voor uw gezondheid die bewezen zijn op hun werking en voordelen. Net als dat u streeft naar de beste kwaliteit en prijsverhouding, voor het beste resultaat.

Wij staan klaar voor productadvies en begeleiding in uw gezondheidsdoelen. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief voor vele gezondheidstips en extra's, zoals exclusieve aanbiedingen.

TOT SNEL IN ONZE WEBSHOP!

| www.orthovitam.com/nl | 085-06 04 805 | info@orthovitam.com |
Kenmerken: Kopen in LelystadKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25710174 Meld aan Aanbodpagina