stressless massage (ook huidhonger?)

sinds 18-11-2020 20:01:14

  • Grote foto stressless massage ook huidhonger beauty en gezondheid massage
  • Grote foto stressless massage ook huidhonger beauty en gezondheid massage
Grote foto stressless massage ook huidhonger beauty en gezondheid massage Grote foto stressless massage ook huidhonger beauty en gezondheid massage
prijs: € 39,50
Locatie : Kesteren  (Gelderland)

Kenmerken

Geschikt voor Kinderen : Niet Geschikt voor Kinderen
Soort Massage Apparaat : Ander Soort Massage Apparaat
Stroomvoorziening : Geen Stroomvoorziening nodig
Staat : Nieuw

Beschrijving

Toe aan een uurtje (of langer) rust in je hoofd en weldaad voor je lichaam? De stressless massage verzorg ik in een warme en schone ruimte, met een rustig muziekje (óf een goed gesprek danwel gewoon stilte) en stemmige verlichting (kleurentherapie).
De telefoon, óók de mijne, gaat uit en je bent eventjes van de wereld om daarna weer met tintelende en opgewarmde spieren alle uitdagingen van het dagelijks leven tegemoet te kunnen treden.
Hoe dan? Ik bied je een combinatie massage aan van de bekende Zweedse technieken, maar ruim aangevuld met oosterse invloeden. Zuiver intuïtief, dus met veel gevoel voor detail en ritme. Uiteraard werk ik met een goede, verwarmde massage-olie die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen en anti-allergeen is.
Ben je man of vrouw? Alles en iedereen is welkom, ik heb echt geen voorkeur. Maar hygiène en zeker ook discretie staan bij mij hoog in het vaandel.
Als je een afspraak wilt maken, wensen wilt doorspreken of wellicht beschikbaarheid wilt checken, dan geef ik de voorkeur aan een mailtje of whats-app naar 06 -13907969. Liever niet bellen want, je snapt het al, mijn telefoon staat natuurlijk uit als ik masseer.
Ik houd me natuurlijk aan het RIVM protocol voor contactberoepen, hetgeen o.a. inhoudt dat we geen handen schudden en goed desinfecteren voor en na de massage. Buiten de massage om berwaren we 1,5m afstand. Uiteraard vervalt de afspraak bij gezondheidsklachten van cliënt en/of masseur. Op de afspraakdag hebben we daarover nog afstemming.
Per openbaar vervoer (bus en trein) en per auto ben ik makkelijk bereikbaar (parkeren zonder kosten voor de deur). Ik hoop je spoedig te ontmoeten! Met vriendelijke groet, André de Waal.
(de kosten voor deze massage zijn 39,50 voor 55 minuten, graag kontant en gepast. En voor alle duidelijkheid, André is een meneer, het plaatje bij deze advertentie is een sfeertekening).
Week 45 masseer ik op maandag - dinsdag - vrijdag en zaterdag, Mail of App gerust voor info of een afspraak!!

Kenmerken: Geschikt voor Kinderen: Niet Geschikt voor Kinderen, Soort Massage Apparaat: Ander Soort Massage Apparaat, Stroomvoorziening: Geen Stroomvoorziening nodig, Staat: Nieuw, Kopen in Kesteren

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24459381 Meld aan Aanbodpagina