Stacker Stacker 4 - fatburner


sinds 10-5-2022 09:39:02

Grote foto stacker stacker 4 fatburner beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
prijs: € 24,99
Locatie : Schijndel  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Stacker 4
De fabrikant van o.a. Stacker 2, 4 en XPLC, oftewel “The World's strongest fatburners'', NVE Pharmaceuticals, lanceerde succesvol de 1e generatie ephedravrije vetverbranders, met Stacker 4 als absolute topper.Sinds de succesvolle introductie wordt dit product door velen vergeleken met de ''oude'' Stacker 4 formule en voldoet het aan de gestelde afslankwensen. Stacker 4 heeft een zeer gebalanceerde samenstelling waardoor je je overtollige kilo’s snel verliest. Tegelijkertijd krijg je een enorme energyboost wat je scherp en alert houdt.Stacker 4 is een van de krachtigste afslankers ooit, een absolute aanrader als je kilo’s wilt verliezen!
Hoe werkt Stacker 4?
Stacker 4 is de best verkochte vetverbrander van Nederland. Het succes is te danken aan het feit dat Stacker 4 ondersteuning biedt op verschillende gebieden. Ten eerste verhoogt het de stofwisseling maximaal. Ten tweede geeft het je lichaam een energieboost waardoor je jezelf fit en opgewekt voelt. Ten derde wordt je honger geremd. De combinatie van vetverbranding, een fit en energiek gevoel en geen honger hebben zorgt voor de grote populariteit van Stacker 4 en maakt dit al jarenlang de nummer 1 vetverbrander wereldwijd.
Wanneer gebruik ik Stacker 4?
Zoek je naar het beste, sterkste afslankproduct wat er te krijgen is? Wil je snel en effectief resultaat, waaraan geen efedrine is toegevoegd, dan kies je natuurlijk voor de Stacker 4!
Gebruiksaanwijzing
Neem 1 capsule na de maaltijd. Nooit meer dan 3 capsules per dag.Waarschuwing: Deze voedingssupplementen zijn niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als cafeïne. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet langdurig (langer dan een maand) gebruiken als afslankmiddel. Aanbevolen dosering niet overschrijden.


1

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 0358286971003
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Stacker
 ● SKU (eigen artikel code): SPOR.ST4
 ● Geslacht: unisex
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): 110210280
 ● Gewicht (algemeen): 1000,00 gram


Kenmerken: Kopen in SchijndelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 28149734 Meld aan Aanbodpagina