Precious Cups


sinds 21-2-2021 03:02:34

Grote foto precious cups beauty en gezondheid lichaamsverzorging
prijs: € 17,95
Locatie : Geldrop  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Geniet van uw natuurlijke schoonheid en verbeter uw huid met een cupping behandeling. De cupping behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en maakt uw huid steviger. De Precious Cups zijn per twee stuks verpakt en van hoogwaardige kwaliteit. De cups zijn flexibel, duurzaam en bestaan uit één groot formaat (voor gelaat, hals en decolleté) en één van een kleiner formaat (voor rond de ogen, de neus-lippen lijn en rond de mond).


Precious Beauty Care is een prestigieus Nederlands kwaliteitsmerk dat een unieke biologische range van luxueuze huidverbetering producten in het hoog segment biedt.
De heerlijk zachte Precious Cups gebruik je in combinatie met de Glorious Massage Oil voor een intensive en diepgaande bindweefsel massage. Dit kan je zeer makkelijk bij jezelf uitvoeren. Het is stap 5 in het huidverbeteringsproces.
De Precious Cups zijn per twee stuks verpakt. De cups zijn flexibel en duurzaam en bestaan uit één groot formaat (voor gelaat, hals en decolleté) en één van een kleiner formaat (voor rond de ogen, voor neus-lippen lijn en voor rond de mond). Deze cups worden gebruikt bij een bindweefsel behandeling in je praktijk en zijn ook geschikt voor eigen thuis gebruik. In onze strijd tegen veroudering is uit onderzoek gebleken dat een bindweefsel massage behandeling erg aan te bevelen valt als behandeling ter voorkoming van een slap wordende huid. Tevens geeft het de huid een lift. Via cupping kun je dit op een eenvoudige wijze aanbieden en erg veel resultaat bereiken bij het aanmaken van collageen en elastine in het bindweefsel. Ook helpt het de huidstructuur verbeteren.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8719327350713
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Precious Beautycare
 ● SKU (eigen artikel code): 0309-26-08
 ● Type: simple
 ● Import prijs: € 17,95
 ● MPN: 445


Kenmerken: Kopen in GeldropKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25084921 Meld aan Aanbodpagina