Philips Sonicare TongueCare+


sinds 14-7-2022 08:59:21

  • Grote foto philips sonicare tonguecare beauty en gezondheid mondverzorging
  • Grote foto philips sonicare tonguecare beauty en gezondheid mondverzorging
Grote foto philips sonicare tonguecare beauty en gezondheid mondverzorging Grote foto philips sonicare tonguecare beauty en gezondheid mondverzorging
prijs: € 16,95
Locatie : Amsterdam  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Philips Sonicare TongueCare+ transformeert uw Philips Sonicare-tandenborstel tot de meest geavanceerde methode voor het krijgen van een frisse adem.

Philips Sonicare TongueCare+ | HX8071/10
Philips Sonicare TongCare+  en de antibacteriële BreathRx tongspray werken samen om de belangrijkste oorzaak van slechte adem aan te pakken; het verwijderen van aanslag op de tong en het doden van de bacteriën.
Bij gezonde patiënten is tot wel 80% van de slechte adem afkomstig van de tong. Toch reinigen de meeste patiënten hun tong niet. Zij die dat wel doen gebruiken vaak een handtandenborstel, wat niet de beste resultaten oplevert.

Daarom introduceert Philips Sonicare de TongueCare+, een tongreiniger die in combinatie met de BreathRx tongspray diep tussen de papillen reinigt om slechte adem 2x beter te bestrijden dan het reinigen van de tong met een handtandenborstel.

Voordelen Philips Sonicare TongueCare+:


 ● Innovatieve tongreiniger met 2400 flexibele micronoppen van buigbaar elastomeer die diep rond de papillen kunnen reinigen en bijdragen aan een beter bereik van de tongspray.
 ● Tot maar liefst 31.000 bewegingen per minuut helpen om de bacteriën en de aanslag op de tong te verwijderen.
 ● Alcoholvrije tongspray die de tong zacht reinigt, met antibacteriële cetylpyridinium chloride (CPC) en ZytexTM om vluchtige zwavelverbingen te neutraliseren.

Tongreinigen met de Philips Sonicare TongCare+ een handige en gezonde gewoonte.
De TongueCare+ tongreiniger kan met één klik op de handvatten van Philips Sonicare tandenborstels geplaatst worden, waardoor deze een eenvoudige aanvulling is op de dagelijkse mondverzorging. 

De TongueCare+ tongreiniger helpt op een aangename manier de moeilijk bereikbare plekken achter op de tong te reinigen. Precies waar zich de meeste bacteriën bevinden die een slechte adem veroorzaken.

Samen met een Philips Sonicare tandenborstel vormt de TongCare+ tongreiniger een complete oplossing voor een frisse adem.

Inhoud: 1x TongueCare+ opzetstuk & 1x BreathRx tongspray

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 8710103805526
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Philips Sonicare
 ● SKU (eigen artikel code): 8710103805526


Kenmerken: Kopen in AmsterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 29264607 Meld aan Aanbodpagina