O.B. - Tampons ProComfort Mini - 56 Tampons

sinds 1-12-2021 03:10:34

Grote foto o.b. tampons procomfort mini 56 tampons beauty en gezondheid lichaamsverzorging
prijs: € 5,99
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

O.B. - Tampons ProComfort Mini - 56 Tampons is de meest geschikte o.b.(R) tampon om mee te beginnen. Dankzij de geringe afmeting, slanke vorm, smalle top en het unieke zijdezachte SilkTouch(TM) omhulsel, is hij heel makkelijk in te brengen. Daarom is het voor meisjes de ideale beginnerstampon.

O.B. - Tampons ProComfort Mini - 56 Tampons
is de meest geschikte o.b.(R) tampon om mee te beginnen. Dankzij de geringe afmeting, slanke vorm, smalle top en het unieke zijdezachte SilkTouch(TM) omhulsel, is hij heel makkelijk in te brengen. Daarom is het voor meisjes de ideale beginnerstampon.

O.B. ProComfort in de absorptiecategorie Mini is vooral geschikt voor beginners, op lichte tot middelzware dagen en voor de meeste vrouwen bij wie de menstruatie licht tot normaal is, bijvoorbeeld bij gebruik van hormonale anticonceptie. Als je net begint met het gebruik van tampons, zijn o.b. ProComfort Mini de beste o.b. tampons, omdat ze heel gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze zijn klein, slank, hebben een smalle ronde top en voelen zijdezacht aan door het SilkTouch omhulsel.

Voordelen
✓  Met SilkTouch® huls voor probleemloos inbrengen.
✓ O.B. ProComfort® Mini is het meest geschikt voor beginnende en voor lichte tot normale menstruatie.
✓ 56 stuks

Over OB Tampons
Al meer dan 60 jaar is o.b.® een belangrijk onderdeel van het leven van miljoenen vrouwen en een symbool van zelfvertrouwen. O.b.® produceert elk jaar miljarden tampons en voelt zich ook verantwoordelijk voor het mileu en de klanten. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. O.b streeft ernaar om al alle fabrieken groen te maken. Duurzaamheid is echter meer dan alleen de ecologische voetafdruk. Het betekent ook verantwoordelijkheid tonen middels het inzetten voor sociale initiatieven Alle o.b.® tampons worden volgens de STANDAARD 100 van OEKO-TEX® gecertificeerd en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, net zoals die gelden voor textielproducten die in contact komen met de babyhuid. De certificering is gebaseerd op de controle van alle o.b.®- ingrediënten op schadelijke stoffen, overeenkomstig de criteria voor (baby-)textiel.

Specificaties
Merk: O.B.
Soort: ProComfort Mini Tampons
Inhoud: 56 tampons
EAN: 3574661322629


Babydrogist.nl is dé online drogistrij voor baby's en kinderen in Nederland en België. Bij ons vindt je alle baby verzorgingsartikelen van luiers tot aan zalfjes voor scherpe prijzen en uitstekende service . 

 ● Goedkoopste Pampers Luiers in Nederland en België 
 ● Alles voor de verzorging van je baby en kind 
 ● Vandaag besteld, Morgen in huis 
 ● Standaard Aankoop bescherming tot €2.500 
 ● Beoordeeld met 4,6 van 5 Trusted Shops 

Voor eventuele vragen of opmerkingen verwijzen we je door naar:

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 3574661322629
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: O.B.
 ● SKU (eigen artikel code): 19.6.3


Kenmerken: Kopen in Lelystad


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26463019 Meld aan Aanbodpagina