nagellijm met kwastje master


sinds 14-1-2021 03:04:12

Grote foto nagellijm met kwastje master beauty en gezondheid make up sets
prijs: € 2,25
Locatie : Castricum  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Zeer sterke nagellijm heeft een snelle formule om het oppervlak aan elkaar te hechten. De innovatieve samenstelling zal de structuur van de tips voorzichtig aanpassen en het zo elastisch maken dat het perfect hecht aan de natuurlijke nagelplaat.
Inhoud: 7,5 gram
Zeer zeldzame consistentie voor nauwkeurig en gemakkelijk gebruik. De fles met een borstel is een garantie voor het gebruik van de volledige inhoud van de fles tot het einde zonder voortijdig drogen of plakken.
Extreem duurzame nagellijm met een transparante kleur, waardoor je je werk en de voortgang perfect in de hand hebt! De grote capaciteit van maar liefst 10g is ook een besparing voor jou!
Hoe te gebruiken:
Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op een natuurlijke plaat of direct op de uiteinden en breng het voorzichtig aan op de plaats waar u een kunstnagel wilt plakken. Druk op het product en wacht even tot de lijm goed is uitgehard.
Let op! Je kunt ook precieze decoraties zoals strass steentjes of sieraden met lijm bevestigen! Vergeet echter niet om het te doen zonder teveel product te gebruiken.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Import prijs: € 2,25


Kenmerken: Kopen in CastricumKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23930436 Meld aan Aanbodpagina