Massage aanwakkeren van oerinstinct

sinds 19-6-2024 13:02:16


prijs: € 55
Locatie : Hilvarenbeek  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Geschikt voor Kinderen : Geschikt voor Kinderen
Soort Massage Apparaat : Ander Soort Massage Apparaat
Staat : Nieuw
Stroomvoorziening : Andere Stroomvoorziening

Beschrijving

Belangrijk voor een mens is dat hij zich goed voelt in zijn lijf maar ook in zijn gevoel van welzijn.
Als je een gezond lijf hebt maar je voelt je niet fijn en gelukkig dan ervaar je niet optimaal dat je een geweldig leven hebt.
De massage die ik je geef zorgt er niet alleen voor dat je lijf fysiek gezond blijft door de diep werkende massage technieken, maar ik zorg er ook voor dat je je goed voelt en mijn handen jouw lijf weer een ontspannen gevoel geven door toepassing van de zachte gevoeligere massage technieken.
Hoe vaker je door mij gemasseerd wordt hoe sneller je ook dit ontspannen gevoel ervaart omdat je lijf ook een gevoelsgeheugen heeft.
Mijn massages geven je daarom je gevoel van welzijn weer terug en daardoor ga je ook meer in de ontspanning, wat weer goed is voor het verdwijnen van je nog resterende aanwezige stress in je lichaam.
Je ervaart pas hoeveel stress nog in je lijf nestelde als ik je gemasseerd heb.
Na de massage dan voelt je lijf weer helemaal vitaal en ontspannen aan en is je lijf als het ware gereset en geeft je het gevoel alsof je de hele wereld weer aan kan.
Want vanaf het moment dat je bij mij op de lekker voorverwarmde massage tafel gaat liggen en direct de warmtestralen van de infrarood plaat die boven je hangt ervaart en mijn zachte warme massage handen op je lijf voelt ebt je stress weg als sneeuw voor de zon.
Deze werking van ont-stressen is heel belangrijk want stress neemt ook je gevoel van welzijn weg en kan je gezondheid behoorlijk in de weg zitten niet alleen nu maar ook voor later met alle gevolgen van dien.
Dus wil jij ook je gevoel van stress resetten naar een ontspannen en gezond voelend lijf maak dan, als deze tekst je aanspreekt, een afspraak met mij.
0623251876
Kenmerken: Geschikt voor Kinderen: Geschikt voor Kinderen, Soort Massage Apparaat: Ander Soort Massage Apparaat, Staat: Nieuw, Stroomvoorziening: Andere Stroomvoorziening, Kopen in Hilvarenbeek

Stuur bericht
Advertentienummer: 117683664 Meld aan Aanbodpagina