Interzym-Fermentum Fit met enzymen


Grote foto interzym fermentum fit met enzymen beauty en gezondheid sportsupplementen
Locatie Aalten  (Gelderland)

Kenmerken

Merk Sportsupplementen Ander Merk Sportsupplementen

Beschrijving

FIT met Enzymen

Iets over enzymen

Interzym is een mix van pancreatine, trypsine, chymotrypsine, bromelaïne, papaïne, en rutine. Interzym-Fermentum wordt genomen tussen de maaltijden door, op een lege maag en de maagsapresistentie van de tabletten zorgt ervoor dat de werking pas in de dunne darm actief wordt. Daar komt het in het lichaam en zorgt voor het afbreken van schadelijke eiwitten in kleinere ketens van aminozuren.

Interzym-Fermentum (werkt als een natuurlijk antibioticum)

Enzymen zijn proteïnen (eiwitmoleculen) die door levende cellen geproduceerd worden en biochemische reacties in het lichaam sturen en ze worden voortduren in levende cellen geproduceerd. Men schat dat in het organisme van de mens tussen de 15.000 en 30.000 verschillende enzymen aanwezig zijn waarvan er slechts ongeveer 3000 onderzocht zijn. Proteïnen zijn een belangrijk bouwstof in ons lichaam en Proteïne, waarover wij hier spreken en welke men sinds 1876 enzymen noemt, sturen het opbouw en afbraakproces. De totale af- om en opbouw noemt men de stofwisseling.

Enzymen sturen de stofwisseling en zijn eigenlijk biokatalysatoren, welke biochemische reacties sturen en remmen. Enzymen worden al heel lang gebruikt bij de bereiding van bier, wijn, brood en kaas en sinds het mogelijk is enzymen uit cellen te isoleren, zijn ze een belangrijk hulpmiddel in de biologie (groeistoffen), de chemie (wasmiddelen) en voor het maken van medicijnen. De moderne Gen-techniek was zonder de inzet van enzymen ondenkbaar.

In 1897 benoemde de wetenschap alle (bio)katalysatoren (stoffen die het mogelijk maken om biochemische processen op gang te brengen en te bevorderen) als Enzymen.

Professor Max Wolf en Helene Benitez ontwikkelden in de veertiger jaren van de vorige eeuw een enzymsamenstelling dat heden ten dage in bijna onveranderde samenstelling met groot succes ingezet wordt.

De samenstelling bestaat uit Papaine, Bromelaine, Pancreas (amylase en lipase), rutosid (rutine), trypsine en chymotrypsin beiden verteringsenzymen die in de dunne darm eiwitten afbreken.

Geproduceerd volgens het originele recept van de uitvinders van de enzymtherapie(WOBE).

Interzym bevat de originele hoeveelheden van plant en dier afkomstige hoogactieve enzymen, zonder andere toegevoegde stoffen.

1 maagresistente dragée Interzym-Fermentum bevat:

Pancreatin 100 mg

Papaine 60 mg

Rutine 50 mg

Bromelaine 45 mg

Trypsine 24 mg

Chymotrypsine 1 mg


Zie ook voor uitvoerige toepassingen: onze website

en (duitstalig) http://www.naturheilpraxis-tobler.ch/index.cfm?rubrik=33&seite=113

Gebruik:

Aanbevolen dagelijks gebruik 3 keer daags 2 tot 4 dragees. In te nemen een uur tot een half uur voor de maaltijd met water, geheel doorslikken, niet stuk bijten .

Waarschuwing:

Indien u overgevoelig bent voor ananas, papaja of een van de andere inhoudstoffen dient u Interzym uiteraard niet te gebruiken.

Onze producten zijn voedingssupplementen en voor de dagelijkse inname geschikt, dienen echter niet ter vervanging van een gevarieerde en gezonde maaltijd.
Kenmerken: Merk Sportsupplementen: Ander Merk Sportsupplementen, Kopen in AaltenE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 17933441

Meer Sportsupplementen

Meer Sportsupplementen aangeboden in deze subrubriek.

Aalten, Gelderland

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken