Hapro Topaz hemel Topaz 12 V


sinds 11-9-2022 03:37:15

  • Grote foto hapro topaz hemel topaz 12 v beauty en gezondheid zonnebanken
  • Grote foto hapro topaz hemel topaz 12 v beauty en gezondheid zonnebanken
  • Grote foto hapro topaz hemel topaz 12 v beauty en gezondheid zonnebanken
  • Grote foto hapro topaz hemel topaz 12 v beauty en gezondheid zonnebanken
  • Grote foto hapro topaz hemel topaz 12 v beauty en gezondheid zonnebanken
  • Grote foto hapro topaz hemel topaz 12 v beauty en gezondheid zonnebanken
Grote foto hapro topaz hemel topaz 12 v beauty en gezondheid zonnebanken Grote foto hapro topaz hemel topaz 12 v beauty en gezondheid zonnebanken Grote foto hapro topaz hemel topaz 12 v beauty en gezondheid zonnebanken Grote foto hapro topaz hemel topaz 12 v beauty en gezondheid zonnebanken Grote foto hapro topaz hemel topaz 12 v beauty en gezondheid zonnebanken Grote foto hapro topaz hemel topaz 12 v beauty en gezondheid zonnebanken
prijs: € 1179
Locatie : Leuvenheim  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Hapro Topaz hemel Topaz 12 V


Heerlijk in balans...
Zonlicht geeft een natuurlijke en pure vorm van ‘je goed voelen’. Ultraviolette stralen van de zon hebben positieve effecten op het menselijk lichaam. Ze zorgen voor een extra actief immuunsysteem, stimuleren het lichaam tot aan maak van de vitale vitamine D en zorgen bovenal voor een gevoel van positieve energie. Het is dan ook niet vreemd dat een groeiend aantal klanten met een ‘thuiszon’ van Hapro zo goed in hun vel zit met een aantrekkelijke en vitaliserende bruine teint.Hapro Topaz is een multifunctionele lijn voor thuisgebruik. Met een zeer compacte en ruimtebesparende omvang, biedt de Topaz een verrassende overvloed aan designdetails en opties met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Door opties in het aantal lampen en de optionele hogedruk gezichtsbruiner stel je zelf de perfecte Topaz samen voor je huis en bruiningswensen.
De Topaz is ook verkrijgbaar in een versie met een speciale gezichtsbruiner om dit deel van het lichaam een extra accent te geven. De bruiningslampen zijn afgeschermd door een UV-doorlatende acrylplaat.
Geliefd en geroemd
De verrassend goede prijs/kwaliteitverhouding maakt de Topaz geliefd en geroemd bij veel huishoudens. Er zijn twee varianten: een bruiningstunnel en een zonnehemel op verticaal kantelsysteem. De stijlvolle designdetails van beide zonnebanken benadrukken de professionaliteit waarmee de apparatuur is ontwikkeld en passen goed in elk interieur.
De Topaz V-serie is een unieke zonnebank in het Hapro segment voor thuisbruinen met een op 4 rolwielen verrijdbaar, verticaal statief. Zeer comfortabel: de gasgeveerde hoogte-instelling werkt verbazingwekkend licht en is uniek onder alle vergelijkbare producten. of je nu liggend, zittend of staand wilt zonnebaden; de Hapro Topaz V-serie past zich aan iedere situatie aan. deze is naar keuze beschikbaar in een uitvoering van 8 tot 12 lampen. Hier vindt je beslist een passend model voor je individuele wensen. Na gebruik kantel je het ruimtebesparende apparaat gemakkelijk en zet je het weer weg.
Mooi bruin wordt je in ieder geval dankzij de 8, 10 of 12 bruiningslampen. Wil je je gezicht een extra accent geven? Kies dan voor de Topaz 10/1V met 10 bruiningslampen en een ingebouwde 400 W gezichtsbruiner. Een analoge timer zorgt ervoor dat je zonnesessie de juiste duur heeft voor je huidtype. De beschermende acrylplaat zorgt voor optimale veiligheid.
Specificaties;


 ● Uitvoering in wit
 ● Soort statief: V-statief , verrijdbaar
 ● Type lampen: Maxlight CE III
 ● Elektrische tijdklok met automatische afslag, analoog
 ● Bescherming lampen met acrylplaat
 ● Afmetingen (LxBxH): 195x88x195 cm
 ● Lengte van het aansluitsnoer: 300 cm
 ● Aansluitwaarde: 230 V / 50 Hz
 ● 2 Jaar fabrieksgarantie (niet op lampen-starters-acrylplaat)
Model UV lampen Gezicht
bruiner Vermogen
Topaz 10/1 V 6 x 100w
4 x 80w
1 x 400w1,42 kW
Topaz 12 V12 x 100wX1,36 kW

Alle Hapro zonneapparatuur wordt in een straal van 50 km rondom Leuvenheim gratis bij je thuisbezorgd en geheel geïnstalleerd. Verder dan 50 km, neem dan even contact op voor de bezorgkosten.
Wij zijn al jaren officieel erkend Hapro dealer. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over je garantie. Bij aankoop van je Hapro zonneapparaat krijg je een uitgebreide gebruiksaanwijzing, UVbrilletjes en 2 jaar garantie.Bezoek onze showroom - Saunaspecialist sinds 1985 - Eigen montage team - +30
Kenmerken: Kopen in LeuvenheimKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25848124 Meld aan Aanbodpagina