Hapro Topaz combi Topaz 24/1 C


sinds 11-10-2021 03:06:50

Grote foto hapro topaz combi topaz 24 1 c beauty en gezondheid zonnebanken
prijs: € 2249
Locatie : Leuvenheim  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Hapro Topaz combi Topaz 24/1 C


Dit product is niet standaard op voorraad. Door grote vraag naar zonnebanken, kan de levertijd langer dan normaal zijn. Levertijd is op te vragen via info@suncenter.nl of bel naar 0575-561000.
Heerlijk in balans
Zonlicht geeft een natuurlijke en pure vorm van ‘je goed voelen’. Ultraviolette stralen van de zon hebben positieve effecten op het menselijk lichaam. Ze zorgen voor een extra actief immuunsysteem, stimuleren het lichaam tot aanmaak van de vitale vitamine D en zorgen bovenal voor een gevoel van positieve energie. Het is dan ook niet vreemd dat een groeiend aantal klanten met een ‘thuiszon’ van Hapro zo goed in hun vel zit met een aantrekkelijke en vitaliserend bruine teint. Hapro Topaz is een multifunctionele zonnebank binnen onze zonnelijn voor thuisgebruik. Met een zeer compacte en ruimtebesparende omvang, biedt de Topaz een verrassende overvloed aan designdetails en opties met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Door opties in het aantal lampen en de optionele hogedruk gezichtsbruiner stel je zelf de perfecte Topaz samen voor je huis en bruiningswensen.
De Topaz is ook verkrijgbaar in een versie met een speciale gezichtsbruiner om dit deel van het lichaam een extra accent te geven. De bruiningslampen zijn afgeschermd door een UV-doorlatende acrylplaat.
Geliefd en geroemd
De verrassend goede prijs/kwaliteitverhouding maakt de Topaz geliefd en geroemd bij veel huishoudens. Er zijn twee varianten: een bruiningstunnel en een zonnehemel op verticaal kantelsysteem. De stijlvolle designdetails van beide zonnebanken benadrukken de professionaliteit waarmee de apparatuur is ontwikkeld en passen goed in elk interieur.
De bruiningstunnel van de Topaz Combi is uiterst compact zonder op comfort in te hoeven leveren. Met 22 of 24 bruiningslampen bruin je efficiënt aan twee zijden tegelijk. De Topaz 24/1 Combi zorgt daarnaast voor een extra bruinings accent dankzij de speciale gezichtsbruiner. Het comfort wordt vergroot door extra features bij de Topaz 24/1 Combi zoals een heerlijk aroma en audio met MP3 aansluiting. De digitale timer van de Topaz 24/1 geeft aan hoe lang de sessie nog duurt en geeft een subtiel signaal enkele seconden voordat deze is afgelopen. De versie met 22 lampen, of 24 lampen zonder gezichtsbruiner, heeft een analoge timer. Zowel de digitale als de analoge timer zorgen ervoor dat de zonnesessie de juiste duur heeft voor je huidtype.
Combinatie leverbaar in 2 modellen :


 ● 24 lampen
 ● 24 lampen (20 x 100W en 4 x 80W) incl. 1 x 300w HPA gezichtsbruiner
Specificaties:


 ● Type lampen: Maxlight CE III
 ● Elektrische tijdklok met automatische afslag
 ● Bescherming lampen met acrylplaat
 ● Analoge timer
 ● Kleur Bright White
 ● Afmetingen (LxBxH): 187x88x130 maximaal
 ● Lengte van het aansluitsnoer: 300 cm
 ● Aansluitwaarde: 230 V / 50 Hz
 ● 2 Jaar fabrieksgarantie (niet op lampen-starters-acrylplaat)
 ● Nederlandstalige handleiding
Model UV lampen Gezicht
bruiner Vermogen Analoge timer Gewicht
Topaz 24 combi24 x 100wX2,60 kWja96 kg
Topaz 24 - 1 combi 20 x 100w
4 x 80w
1 x 300w2,90kW ja
102 kg

Alle Hapro zonneapparatuur wordt in een straal van 50 km rondom Leuvenheim gratis bij je thuisbezorgd en geheel geïnstalleerd. Verder dan 50 km, neem dan even contact op voor de bezorgkosten.
Wij zijn al jaren officieel erkend Hapro dealer. Je hoeft je dus
Kenmerken: Kopen in LeuvenheimKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25848092 Meld aan Aanbodpagina