Hapro Onyx combi Onyx 26/1 C


sinds 11-10-2021 03:06:50

Grote foto hapro onyx combi onyx 26 1 c beauty en gezondheid zonnebanken
prijs: € 3309
Locatie : Leuvenheim  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Hapro Onyx combi Onyx 26/1 C


Dit product is niet standaard op voorraad. Door grote vraag naar zonnebanken, kan de levertijd langer dan normaal zijn. Levertijd is op te vragen via info@suncenter.nl of bel naar 0575-561000.
Voel je sterk
Plezier in het leven en ontspannen genieten gaan vaak samen met bijzondere ervaringen. ontspannen momenten in een inspirerende omgeving van schoonheid en kwaliteit. Wanneer je kiest voor de Hapro Onyx, laat je zien een ware kenner te zijn. Gebaseerd op de vorm van de Hapro Jade, biedt de Onyx een keur aan speciale features om het zonnebad intensiever, maar tegelijkertijd meer ontspannen te maken. De zonnebank heeft een lichaamsventilator en optioneel nog een extra ventilator voor het gezicht. Het digitale display is ergonomisch en makkelijk bedienbaar. Een tijdsindicator laat je met een subtiel geluid weten dat de zonnesessie over een paar seconden is afgelopen. Op de ingebouwde timer kun je ieder gewenst moment aflezen hoeveel branduren je toestel er op heeft zitten en wanneer onderhoud gewenst is. De vorm van de zonnehemel creëert de beste bruiningsomgeving. Standaard heeft de Onyx hemel extra lange 1.90 meter lampen en een geïntegreerd Strip-Reflector-Systeem (SRS). De "soft" versie heeft vijf speciale spaghettilampen (25 Watt) voor optimale gezichtsbruining en indirecte pigmentatie door meer UVB. De Onyx 26/1 combi heeft een speciale 400 Watt hogedruklamp voor een extra bruinings- accent van het gezicht dankzij het directe pigmentatieresultaat. De speciale lamp levert bovendien een comfortabele infrarood warmte, hetgeen de doorbloeding van de huid stimuleert waardoor deze nog beter bruint.
Onyx C – Perfect passend in iedere omgeving – de hoogglans afwerking in Titanium Bronze Metallic en de stijlvolle kleurstelling zorgen dat deze zonnebank ieder interieur complementeert. Visuele wellness als aanvulling op de wellness voor uw lijf. de hemel is gemakkelijk en licht te openen, de bank biedt een comfortabel ligoppervlak en 26 bruiningslampen zorgen samen met de fraaie features voor een ontspannen en plezierige zonbeleving!
Leverbaar in 2 modellen :
26 lampen incl 5 x 15 watt softgezichtsbruiner
26 lampen incl 1 x 400 watt HPA gezichtsbruiner
Specificaties;


 ● Uitvoering in ivoorwit
 ● Soort statief: Combi
 ● Type lampen: Hapro Maxlight 1.0 UV-B
 ● Spiegel reflector plaat gevormd achter de lampen
 ● Elektrische tijdklok met automatische afslag ( digitaal)
 ● Standaard v.v bodycooler
 ● Bescherming lampen met acrylplaat
 ● Lengte van het aansluitsnoer: 300 cm
 ● Aansluitwaarde: 230 V / 50 Hz
 ● 2 Jaar fabrieksgarantie (niet op lampen-starters-acrylplaat)
Model UV lampen Gezicht
bruiner Vermogen
Onyx 26/5 C14 x 100w L
12 x 100w5 x 25w3,19 kW
Onyx 26/1 C 10 x 100w L
12 x 100w
4 x 80w
1 x 400w13,24 kW

Alle Hapro zonneapparatuur wordt in een straal van 50 km rondom Leuvenheim gratis bij je thuisbezorgd en geheel geïnstalleerd. Verder dan 50 km, neem dan even contact op voor de bezorgkosten.
Wij zijn al jaren officieel erkend Hapro dealer. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over je garantie. Bij aankoop van je Hapro zonneapparaat krijg je een uitgebreide gebruiksaanwijzing, UVbrilletjes en 2 jaar garantie.Bezoek onze showroom - Saunaspecialist sinds 1985 - Eigen montage team - +30 jaar ervaring - Actief in Nederland en België - Levering binnen 3 werkdagen - Gratis verzending vanaf  EUR 75,00Kenmerken: Kopen in LeuvenheimKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25848102 Meld aan Aanbodpagina