Hapro Jade hemel Jade 12 T Lc


sinds 11-10-2021 03:06:51

Grote foto hapro jade hemel jade 12 t lc beauty en gezondheid zonnebanken
prijs: € 1629
Locatie : Leuvenheim  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Hapro Jade hemel Jade 12 T Lc


Dit product is niet standaard op voorraad. Door grote vraag naar zonnebanken, kan de levertijd langer dan normaal zijn. Levertijd is op te vragen via info@suncenter.nl of bel naar 0575-561000.
Genieten van de zon, wanneer je maar wilt. Thuis en op elk moment van de dag het comfort van wellness en welzijn ervaren. Geef je energie een boost en vergroot het vitaliteitsgevoel op ieder gewenst moment. Hapro Jade staat synoniem voor maximaal comfort, prachtig design en perfecte bruinings- resultaten. de hemel van de zonnebank zorgt voor de optimale bruiningsafstand tot het lichaam, zonder je ruimte te beperken. de heerlijk verkoelende ventilator (optioneel) zorgt voor een ontspannen briesje en perfect bruiningsklimaat. Via de analoge timer stel je eenvoudig de juiste sessietijd in. Voor welke lampoptie je ook kiest, het ingebouwde Strip-ReflectorSysteem (SRS) optimaliseert de kracht van de bruiningslampen, waardoor de effectiviteit maximaal is. De speciale 400 W hogedruklamp geeft extra gezichts bruining met direct pigmentatieresultaat en extra infrarood warmte. De Lc-versie van de Jade heeft lagedruk lampen met een geïntegreerde gezichtsbruiner aan het hoofdeinde. Deze roze delen van de lamp vergroten het bruiningsresultaat in het gezicht, zonder extra warmteontwikkeling.
Wanneer je een heerlijk gevoel van ruimte en individueel ligcomfort graag zelf wil combineren, kies dan voor de Hapro Jade hemel. Het geïntegreerde, dubbele gasveersysteem zorgt ervoor dat de zonnehemel met 12 bruiningslampen op de ideale afstand van je lichaam in te stellen is. Liggend op de ondergrond die je wenst met alle ruimte die je wilt, bruin je comfortabel. Na het genieten van een zonnebad, zet je de hemel weer gemakkelijk in de ruimtebesparende rustpositie.
Hapro Jade 12 T
Het dubbel kantelbaar gasveersysteem van de Hapro Jade T zorgt ervoor dat JIJ als zonaanbidder – bijvoorbeeld comfortabel liggend op je eigen matras –de meest efficiënte afstand hebt tot de 12 bruiningslampen. Tevens zorgt dit kantelsysteem ervoor dat je de zonnehemel eenvoudig naar je toe of van je af beweegt. De 12 bruiningslampen blijven met dit luxe statief altijd horizontaal en op de ideale afstand van je lichaam. Na gebruik zet je de zonnehemel weer eenvoudig in de ruimte besparende rustpositie. De analoge timer zorgt dat de zonnesessie precies de juiste duur heeft voor je huidtype.
Specificaties;


 ● Uitvoering in ivoorwit
 ● Statief:T-statief (weg te draaien naar de muur)
 ● Type lampen: Hapro Maxlight 1.0 UV-B
 ● Spiegel reflector plaat gevormd achter de lampen
 ● Elektrische tijdklok met automatische afslag
 ● Bescherming lampen met acrylplaat (hemel)
 ● Afmetingen (LxBxH): 225x110x max.172 cm
 ● Lengte van het aansluitsnoer: 300 cm
 ● Aansluitwaarde: 230 V / 50 Hz
 ● 2 Jaar fabrieksgarantie (niet op lampen-starters-acrylplaat)
 ● Nederlandstalige handleiding
Model UV lampen Gezicht
bruiner Vermogen
Jade 12 T Pearl White12 x 100wX1,33 kW
Jade 12 T Lc Champagne White6 x 100w
6 x 100w LcX1,33 kW

Alle Hapro zonneapparatuur wordt in een straal van 50 km rondom Leuvenheim gratis bij je thuisbezorgd en geheel geïnstalleerd. Verder dan 50 km, neem dan even contact op voor de bezorgkosten.
Wij zijn al jaren officieel erkend Hapro dealer. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over je garantie. Bij aankoop van je Hapro zonneapparaat krijg je een uitgebreide gebruiksaanwijzing, UVbrilletjes en 2 j
Kenmerken: Kopen in LeuvenheimKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25848104 Meld aan Aanbodpagina