Hammer | Recoverite | Orange Vanilla Pot : 16 servings


sinds 3-8-2021 03:01:01

Grote foto hammer recoverite orange vanilla pot 16 servings beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid Grote foto hammer recoverite orange vanilla pot 16 servings beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
prijs: € 44,95
Locatie : 's-gravenhage  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Hoe goed u vandaag herstelt, zal uw prestatie van morgen grotendeels bepalen. Wanneer u net zoveel moeite steekt in het herstelproces als in uw actieve training, heeft u een enorme voorsprong en zult u ongetwijfeld genieten van een verbeterde prestatie.

 ● Herstelt spierglycogeen
 ● Bouwt spierweefsel opnieuw op
 ● Vermindert pijnen na het sporten
 ● Vervaardigd met natuurlijke ingrediënten

Het daadwerkelijke voordeel van trainen treedt op tijdens het herstel, maar alleen wanneer er sprake is van voldoende rust en optimale voedingsondersteuning. Een zo snel mogelijke aanvulling met koolhydraten en proteïne na het voltooien van uw training helpt u het meest te halen uit elke minuut die u in de training heeft gestoken. Hier komt Recoverite in het spel door een ongeëvenaarde voedingsondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw trainingen haalt en volledig herstelt na elke trainingssessie of race.

Recoverite levert koolhydraten en proteïne in een ideale 3:1 verhouding. Het zorgt voor een uitstekende glycogeensynthese en heropbouw van spierweefsel, de twee belangrijkste onderdelen van herstel!

Wat betreft koolhydraten: Recoverite bevat alleen maltodextrine, een complex koolhydraat met een hoge glycemische index om een snel metabolisme te waarborgen. In tegenstelling tot de meeste herstelproducten, die enkelvoudige suikers bevatten, zorgt maltodextrine voor een grote hoeveelheid gemakkelijk verteerbare koolhydraten die zich snel aanpassen. Dit is essentieel voor het voorkomen van maagpijn en bevordert een volledig, efficiënt herstel van spierglycogeen.

Recoverite bevat alleen weiproteïne isolaat, wat nagenoeg vet- en lactosevrij is en het hoogste percentage aan proteïne oplevert. Voor de heropbouw van droge spiermassa en ondersteuning van het immuunsysteem heeft weiproteïne geen gelijke en is zij simpelweg de puurste vorm van verkrijgbare weiproteïne. Daarnaast bevat iedere portie van Recoverite drie gram l-glutamine die het herstel een flinke boost geven.

Wat Recoverite niet bevat zijn onbeduidende hoeveelheden vitamines en mineralen die doorgaans zijn terug te vinden in andere formules. Ze zien er goed uit op een etiket, maar hebben weinig fysiologische waarde. Vitamines en mineralen zijn weliswaar van belang bij het herstel, maar qua hoeveelheden wordt hier het best aan voldaan door Premium Insurance Caps, een krachtig, compleet vitamines/mineralen supplement.

Recoverite is tevens geheel vrij van kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en zoetstoffen.

Hoe goed u vandaag herstelt, zal uw prestatie van morgen grotendeels bepalen. Wanneer u net zoveel moeite steekt in het herstelproces als in uw actieve training, heeft u een enorme voorsprong en zult u ongetwijfeld genieten van een verbeterde prestatie. 

Door Recoverite te gebruiken, kunt u ervan verzekerd zijn dat u uw lichaam precies geeft wat het nodig heeft. Recoverite is het juiste product met de juiste formule om uw lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden, waarmee het zorgt voor een snel en volledig herstel van al uw trainingen en wedlopen.

Extra Voordelen:
Het aminozuur glutamine, dat ook in Hammer Whey zit, speelt een essentiële rol in de gezondheid van uw spieren, immuunsysteem en spijsverteringskanaal. Glutamine is misschien wel het belangrijkste 'aminozuur voor herstel', aangezien dit (A) helpt bij het verbeteren van het immuunsysteem, (B) helpt bij het verminderen van symptomen van overtraining,
Kenmerken: Kopen in 's-gravenhageKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 25747825 Meld aan Aanbodpagina