Hammer Recoverite Orange Vanilla Pot - 16 servings


Grote foto hammer recoverite orange vanilla pot 16 servings beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
€ 44,95
Locatie 's-gravenhage  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Herstel super vandaag en presteer morgen weer!


 ● Herstelt spierglycogeen
 ● Bouwt spierweefsel opnieuw op
 ● Vermindert pijnen na het sporten
 ● Vervaardigd met natuurlijke ingrediënten


Sportprestatieverbetering hangt af van een trainingsprogramma voor het stimuleren van spieraanpassing en cardiovasculaire aanpassing, gevolgd door een herstelperiode waarin het lichaam zichzelf opnieuw opbouwt op een ietwat fittere manier dan voorheen.

Het daadwerkelijke voordeel van trainen treedt op tijdens het herstel, maar alleen wanneer er sprake is van voldoende rust en optimale voedingsondersteuning. Een zo snel mogelijke aanvulling met koolhydraten en proteïne na het voltooien van uw training helpt u het meest te halen uit elke minuut die u in de training heeft gestoken. Hier komt Recoverite in het spel, om een ongeëvenaarde voedingsondersteuning te bieden om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw trainingen haalt en volledig herstelt na elke trainingssessie en wedloop.

Recoverite levert koolhydraten en proteïne in een ideale 3:1 verhouding. Het zorgt voor een uitstekende glycogeensynthese en heropbouw van spierweefsel, welke de twee belangrijkste onderdelen van herstel vormen.

Wat betreft koolhydraten: Recoverite bevat alleen maltodextrine, een complex koolhydraat met een hoge glycemische index om een snel metabolisme te waarborgen. In tegenstelling tot de meeste herstelproducten, die enkelvoudige suikers bevatten, zorgt maltodextrine voor een grote hoeveelheid gemakkelijk verteerbare koolhydraten die zich snel aanpassen. Dit is essentieel voor het voorkomen van maagpijn en bevordert een volledig, efficiënt herstel van spierglycogeen.

Recoverite bevat alleen weiproteïne isolaat, wat nagenoeg vet- en lactosevrij is en het hoogste percentage aan proteïne oplevert. Voor de heropbouw van droge spiermassa en ondersteuning van het immuunsysteem heeft weiproteïne geen gelijke en is zij simpelweg de puurste vorm van verkrijgbare weiproteïne. Daarnaast bevat iedere portie van Recoverite drie gram l-glutamine die het herstel een flinke boost geven.

Recoverite bevat daarnaast voedingsstoffen die het herstel stimuleren, zoals ChromeMate® chroompolynicotinaat (voor het maximaliseren van spierglycogeensynthese) en l-carnosine, een krachtig antioxidant en potentiële antiverouderingsvoedingsstof. Recoverite bevat bovendien een allesomvattend elektrolytenprofiel om verminderde essentiële mineralen aan te vullen.

Wat Recoverite niet bevat zijn onbeduidende hoeveelheden vitamines en mineralen die doorgaans zijn terug te vinden in andere formules. Ze zien er goed uit op een etiket, maar hebben weinig fysiologische waarde. Vitamines en mineralen zijn weliswaar van belang bij het herstel, maar qua hoeveelheden wordt hier het best aan voldaan door Premium Insurance Caps, een krachtig, compleet vitamines/mineralen supplement.

Recoverite is tevens geheel vrij van kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en zoetstoffen.

Hoe goed u vandaag herstelt, zal uw prestatie van morgen grotendeels bepalen. Wanneer u net zoveel moeite steekt in het herstelproces als in uw actieve training, heeft u een enorme voorsprong en zult u ongetwijfeld genieten van een verbeterde prestatie. In combinatie met voldoende rust is het van essentieel belang om uw lichaam zo snel mogelijk na iedere trainingssessie en wedloop opnieuw van brandstof te voorzien.

Door Recoverite te gebruiken, kunt u ervan verzekerd zijn dat u uw lichaam precies geeft wat het nodig heeft. Recove
Kenmerken: Kopen in 's-gravenhage

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23225696

Meer Overige Beauty en Gezondheid

Meer Overige Beauty en Gezondheid aangeboden in deze subrubriek.