Hammer | Perpetuem | Caffè Latte Pot : 32 servings


sinds 31-7-2021 19:24:58

  • Grote foto hammer perpetuem caff latte pot 32 servings beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
  • Grote foto hammer perpetuem caff latte pot 32 servings beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
Grote foto hammer perpetuem caff latte pot 32 servings beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid Grote foto hammer perpetuem caff latte pot 32 servings beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
prijs: € 69,95
Locatie : 's-gravenhage  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Nooit tevoren hebben sporters een drankje voor het uithoudingsvermogen tot hun beschikking gehad dat zo compleet en effectief is.

 ● Helpt bij het voorkomen van spiervermoeidheid
 ● Maximaliseert vet verbruik
 ● Biedt langdurig betrouwbare energie
 ● Caffé Latte bevat cafeïne

Perpetuem is het resultaat van enkele jaren onderzoek en duizenden testmijlen in diverse disciplines die zich bezighouden met het uithoudingsvermogen. Sinds de invoering in 2003 heeft Perpetuem ervoor gezorgd dat sporters de meest extreme trainingen en races met het volste vertrouwen konden doorstaan! Perpetuem vertegenwoordigt de ultieme koppeling naar het voldoen aan de eisen van het lichaam, ongeacht de duur of moeilijkheidsgraad van uw trainingssessie of race.

Koolhydraten - Evenals bij alle andere Hammer Nutrition brandstoffen voegen wij nooit enkelvoudige suikers toe aan het koolhydraatprofiel. Perpetuem bevat een specifieke maltodextrine, die zorgt voor bijna 87% van de caloriesamenstelling in lange-keten koolhydraten.

Proteïne - Een met calcium versterkt soja-eiwit isolaat - ook bekend als 'XT' - vormt bijna 10% van het calorieprofiel van Perpetuem, hetzelfde percentage dat is onttrokken aan spierweefsel tijdens langdurige, langzame trainingen voor het uithoudingsvermogen. Deze specifieke sojaproteïne bevat een zeer grote hoeveelheid isoflavonen die intact zijn en het cardiovasculair vermogen verhogen.

Vet - Een ont-oliede 'super lecithine' (afkomstig van de sojaboon) is ideaal om uw lichaam op consistente en betrouwbare manier van brandstof te voorzien en de energieproductie van opgeslagen vetzuren te maximaliseren.

Zoetstof - Perpetuem bevat Energy Smart®, dezelfde gezonde zoetstof als in Hammer Gel.

Voordelen
Hierbij introduceren wij 's werelds beste brandstof voor het uithoudingsvermogen, speciaal ontwikkeld voor evenementen die meerdere uren of dagen duren. Perpetuem is altijd opgewassen tegen de taak, ongeacht de duur of extremiteit van uw training of wedloop. Perpetuem, dat op 's werelds zwaarste duursportevenementen grondig is getest en beproefd, kent een unieke formule. De formule bestaat uit complexe koolhydraten, GGO-vrije sojaproteïne, gezonde vetten en belangrijke ondersteunende voedingsstoffen zoals natriumfosfaat, die onovertroffen is wanneer het aankomt op het behoud van een optimale sportprestatie, die zo lang duurt als u maar wilt. Perpetuem zorgt voor consistente en betrouwbare energie, maximaliseert opgeslagen vetverbruik en beschermt melkzuur om spiervermoeidheid te voorkomen. Perpetuem het ontbijt, de lunch en het diner voor onderweg van kampioenen!

Extra Voordelen
Carnosine, een van de ingrediënten in Perpetuem (dat tevens in HEED, Sustained Energy, en Recoverite zit), is zowel een hulp bij de prestatie (een uitstekende melkzuurbeschermer) als een eersteklas voedingstof voor de gezondheid (anti-glycatie antioxidant dat meerdere vrije radicalen reinigt).


Gratis verzending vanaf EUR 35,00 - Kleding bedrukken mogelijk - 14 dagen bedenktijd.

Ontdek & maak kennis met het Scandinavische merk FUSION
Wij zijn hét High Performance merk, dat snel aan populariteit wint! Fusion is een opkomend Deens merk in de categorieën hardlopen, fietsen en triathlon. Met name in de wereld van triathlon heeft Fusion al veel sporters aan zich weten te binden. Ook op gebied van hardlopen zijn de broeken, shirts en jac
Kenmerken: Kopen in 's-gravenhageKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26457286 Meld aan Aanbodpagina