Hammer | Endurolytes Fizz | Druif 13 servings


sinds 3-1-2021 03:07:07

  • Grote foto hammer endurolytes fizz druif 13 servings beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
  • Grote foto hammer endurolytes fizz druif 13 servings beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
Grote foto hammer endurolytes fizz druif 13 servings beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid Grote foto hammer endurolytes fizz druif 13 servings beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
prijs: € 6,95
Locatie : 's-gravenhage  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De kwaliteit en effectiviteit die u gewend bent van Endurolytes in handige, snel oplossende bruistabletten. Met Endurolytes Fizz heeft u een heerlijk verfrissend alternatief waarmee u kunt voldoen aan de uiterst belangrijke elektrolyten eisen van uw lichaam.
Uitstekende en allesomvattende elektrolyten ondersteuning, geen sprake van onvoldoende hoeveelheden van onbeduidende voedingsstoffen, een geweldige smaak, geen geraffineerde suikers of kunstmatige smaakstoffen en het gemak van snel oplossende tabletten, allemaal voor een prijs die NIEMAND kan evenaren!

 ● Superieure kramppreventie
 ● Volledige spectrum, evenwichtige formule
 ● Handige bruistabletten die snel oplossen
 ● Heerlijke verfrissende smaken
 ● Geen geraffineerde suikers of kunstmatige zoetstoffen
 ● Vrij van ongewenste productie toevoegingen

Details
Een Endurolytes Fizz tablet komt overeen met circa twee Endurolytes capsules. Door het midden van elke tablet loopt een groef. Hierdoor is de tablet gemakkelijk in tweeën te breken wanneer u een dosis van een halve tablet wenst in te nemen. Dit komt ongeveer overeenkomt met één Endurolytes capsule. Als u bijvoorbeeld het equivalent van circa drie Endurolytes capsules wenst in te nemen, kunt u eenvoudigweg 1,5 snel oplossende Endurolytes Fizz tabletten aan uw water of fles(sen) toevoegen.
Voordelen
De kwaliteit en effectiviteit die u gewend bent van Endurolytes in handige, snel oplossende bruistabletten. Met Endurolytes Fizz heeft u een heerlijk verfrissend alternatief waarmee u kunt voldoen aan de uiterst belangrijke elektrolyteneisen van uw lichaam.
Kramp is het waarschuwingssignaal van uw lichaam om aan te geven dat u in elektrolytisch opzicht dreigt leeg te lopen. Echter, voordat u het eerste kleine scheutje kramp zult voelen, zijn uw prestaties al aan het verslechteren en ben u al aan het vertragen. Om uw spier-, spijsverterings-, hartsysteem en uw zenuwstelsel volop te blijven voeden met brandstof heeft u een consistente voorziening van alle elektrolytische mineralen nodig, niet alleen natrium en kalium. Bovendien heeft u in veel gevallen veel grotere hoeveelheden van elektrolyten nodig dan een doorsnee sportdrankje of -gel kan bieden. Daarom is Endurolytes Fizz zo'n cruciaal onderdeel van uw brandstoftoevoer; het voorziet uw lichaam van een uitgebalanceerde, allesomvattende elektrolytenbron die zich snel aanpast. Hierdoor kunt u zichzelf met enorme precisie in uw zeer veranderlijke elektrolytenbehoeftes voorzien, ongeacht de climatologische omstandigheden.

Gratis verzending vanaf EUR 35,00 - Kleding bedrukken mogelijk - 14 dagen bedenktijd.
Ontdek & maak kennis met het Scandinavische merk FUSION
Wij zijn hét High Performance merk, dat snel aan populariteit wint! Fusion is een opkomend Deens merk in de categorieën hardlopen, fietsen en triathlon. Met name in de wereld van triathlon heeft Fusion al veel sporters aan zich weten te binden. Ook op gebied van hardlopen zijn de broeken, shirts en jacks steeds populairder!
TriathlonWorld B.V.
Hellingweg 11D
2583 DZ 
Den Haag
E-mail: info@triathlonworld.nl
Telefoon: 070-7370250
Meer weten? klik op de link hieronder of neem contact met ons op! U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 17:00. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070-7370250 of stuur een mail naar info@triathlonworld.nl.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0602059135995
 ● Levering: Verzende
Kenmerken: Kopen in 's-gravenhageKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24293585 Meld aan Aanbodpagina