HaLu Hoofdkussen Rechthoekig Red Cedar


sinds 25-1-2023 03:07:43

  • Grote foto halu hoofdkussen rechthoekig red cedar beauty en gezondheid sauna
  • Grote foto halu hoofdkussen rechthoekig red cedar beauty en gezondheid sauna
  • Grote foto halu hoofdkussen rechthoekig red cedar beauty en gezondheid sauna
  • Grote foto halu hoofdkussen rechthoekig red cedar beauty en gezondheid sauna
Grote foto halu hoofdkussen rechthoekig red cedar beauty en gezondheid sauna Grote foto halu hoofdkussen rechthoekig red cedar beauty en gezondheid sauna Grote foto halu hoofdkussen rechthoekig red cedar beauty en gezondheid sauna Grote foto halu hoofdkussen rechthoekig red cedar beauty en gezondheid sauna
prijs: € 77
Locatie : Leuvenheim  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

HaLu Hoofdkussen Rechthoekig Red CedarMet zijn vier flexibele, ronde steunen ziet het HaLu-kussen er niet alleen totaal anders uit dan de traditionele hoofdsteun, maar het voelt ook echt anders. Omdat het HaLu-kussen op een voetje staat en de schotels zich vormen naar het hoofd, blijven nek en schouders vrij.

Je merkt nauwelijks dat er iets onder het hoofd ligt, maar het hoofd wordt dusdanig opgetild dat het zorgt voor een comfortabele lichaamshouding.
Je glijdt er niet van af en de druk vanaf het hoofd in plaats vanaf de schouders voorkomt dat het kussen verschuift. Het hoofd ligt als het ware in een holling, waardoor het hoofd niet omrolt en blijft liggen in de stand zoals je het hoofd weglegt.

De nekspieren kunnen volledig ontspannen. Het HaLu-kussen is een stuk kleiner en lichter dan de traditionele varianten en daardoor een stuk handzamer. Het houten HaLu kussen is de ultieme hoofdsteun voor gebruik in de sauna. Steeds meer mensen kennen het bestaan en genieten van het comfort en de ergonomie van dit kussen.

Leverbaar in 2 houtsoorten:

Aspen ( lichtere hout kleur )
Aspen hout wordt het meest gebruikt voor sauna accessoires, het voelt zacht en absorbeert de warmte.

Red Ceder 
De eigenschappen van Red ceder zijn ook over het algemeen gelijk met de Abachi maar deze houtsoort heeft daarnaast een zeer aangename geur en een wat luxer uiterlijk.Bezoek onze showroom - Saunaspecialist sinds 1985 - Eigen montage team - +30 jaar ervaring - Actief in Nederland en België - Levering binnen 3 werkdagen - Gratis verzending vanaf  EUR 75,00

Saunashop.nl: Ruim 30 jaar ervaring
Sauna-shop.nl is een specialistische Sauna & Hottubs winkel met een uitgebreid assortiment aan producten op het gebied van sauna's, hottubs & accessoires. Montage is mogelijk. Wij hebben een eigen gespecialiseerde installatie team die professioneel te werk gaat met uw sauna. Bij Saunashop kunt u erop vertrouwen dat wij het beste resultaat zullen neerzetten voor onze klanten, verwacht niks minder van ruim 30 jaar ervaring! Weet u nog niet precies wat u wilt? Wilt u liever een kijkje nemen hoe het eruit komt te zien? Dat kan! Kom gerust een kijkje nemen in onze eigen showroom in Leuvenheim.

Showroom Leuvenheim:
6974 AK, Leuvenheim 
Arnhemsestraat 88
Tel: 0575 561 000
E-mail: info@suncenter.nl

Openingstijden: 
Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: Gesloten

Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop of bezoek onze showroom! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0575 561 000. Liever contact via de mail? Mail ons op info@suncenter.nl.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): Red Cedar rectangular
 ● Soort: Fins of Traditioneel
 ● Type: Toebehoren


Kenmerken: Kopen in LeuvenheimKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26418931 Meld aan Aanbodpagina