Fatip chrome krabber met open kam


sinds 13-10-2020 4:14:17

  • Grote foto fatip chrome krabber met open kam beauty en gezondheid gezichtsverzorging
  • Grote foto fatip chrome krabber met open kam beauty en gezondheid gezichtsverzorging
  • Grote foto fatip chrome krabber met open kam beauty en gezondheid gezichtsverzorging
Grote foto fatip chrome krabber met open kam beauty en gezondheid gezichtsverzorging Grote foto fatip chrome krabber met open kam beauty en gezondheid gezichtsverzorging Grote foto fatip chrome krabber met open kam beauty en gezondheid gezichtsverzorging
prijs: € 29,50
Locatie : Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Een gevorderde scheerder, zware baardgroei of toe aan de volgende stap? Deze chromekleurige krabber 'Chromato Grandee' van het klassieke Italiaanse merk Fatip is daarvoor zeker geschikt. De open kam zorgt ervoor dat scheren een echt precisie werk wordt. De safety razor is van metaal met een gun metal finish en is voorzien van een schroefsluiting. Speciaal geschikt voor zware baardgroei. Geschikt voor alle type double edge blades.
Kenmerken Merk: Fatip
Type: open kam
Kleur: Chrome
Materiaal: metaal
Sluiting: schroefsluiting
Inhoud verpakking: scheermes en 1 double edge blade om direct te kunnen starten met scheren Gewicht: 66 gram
Lengte: 87 mm
Gebruik Anders dan bij een modern systeem met meerdere messen heeft een safety razor geen beweegbare kop. Zorg dat je het mes altijd onder een hoek van 35º op het gezicht houdt. Vooral bij de kaaklijnen en de hals goed op letten. Een safety razor scheert door zijn enkele mes wat directer, dan een ander scheermes van bijvoorbeeld Gilette, wat in het begin tot irritatie kan leiden. Door rustig te scheren geef je het mes de tijd de haren netjes af te scheren. Sneetjes en rode plekjes worden zo tot een minimum beperkt.
Wat is een krabber? Een krabber, safety razor, is een scheersysteem dat werkt met losse, dubbelzijdige mesjes en een duurzame houder. Er is keuze tussen een open en gesloten kam. De gesloten kam is het meest gangbaar. De open kam is speciaal geschikt voor zware baarden. Er zijn veel scheermesjes verkrijgbaar met allemaal een eigen scheerkarakter. Je kunt variëren met mesjes en uitproberen welke jij het lekkerst vindt scheren. Het vergt in het begin misschien iets meer oefening dan scheren met een bijvoorbeeld een Gillette scheermes, maar het biedt zeer veel voordelen en geeft een echt voldaan gevoel.
Fatip De kunst van de productie van Fatip scheermessen werd in 1950 in Milaan geboren. De eerste Fatip safety razors werden ontwikkeld in de jaren van de economische groei van Milaan, een periode van wederopbouw en heropleving. Een tijd waarin de mens zijn stijl en zijn rituelen opnieuw belangrijk werden in een nieuwe en dynamische samenleving. 


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8032727802478
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Fatip
 ● Import prijs: € 29,50


Kenmerken: Kopen in ZoetermeerKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 19681518 Meld aan Aanbodpagina