Face Wash - Gevoelige Huid


sinds 21-1-2021 03:16:55

Grote foto face wash gevoelige huid beauty en gezondheid lichaamsverzorging
prijs: € 11,98
Locatie : Geervliet  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Heerlijke face wash voor de gevoelige huid! Het is even wennen, want het is een poeder-face wash, maar als je dit eenmaal geprobeerd hebt wil je niet meer anders!
Heerlijke milde face wash voor reiniging van de gevoelige huid. Deze face wash komt in de vorm van een poeder, waarvan de werking wordt geactiveerd zodra het in aanraking met water komt. Als je deze face wash 'Soft Skin Let Me In' eenmaal een tijdje gebruikt, wil je niet anders meer! Deze face wash is niet geschikt om make up te verwijderen. Draag je wel make up? Dan zou je in deze face wash in de ochtend kunnen gebruiken.
Hoe gebruik ik mijn face wash? Meng een klein beetje van het poeder (ongeveer 1 tot 2 theelepels) met wat kraanwater in een apart kommetje of in de palm van je hand. Er ontstaat een waterig papje waar je zachtjes je gezicht mee inwrijft. Dit is geen scrub. Gebruik vooral het modderige water om je gezicht mee te reinigen. Spoel af met lauwwarm water.
Deze face wash zou je een semi DIY product kunnen noemen, omdat je zelf per keer water toe moet voegen. De face wash is al voor je gemaakt, je moet hem alleen zelf per keer activeren door met water te mengen.
Inhoud: 100ml
Verpakking: glazen fles met aluminium dopSPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: DIYS Soap
 ● Import prijs: € 11,98


Kenmerken: Kopen in GeervlietKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24574733 Meld aan Aanbodpagina