Exclusive One Red Cedar Duo Heater


sinds 11-8-2022 03:06:20

Grote foto exclusive one red cedar duo heater beauty en gezondheid sauna
prijs: € 2650
Locatie : Leuvenheim  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Exclusive One Red Cedar Duo Heater


De serie Exclusive is leverbaar in verschillende uitvoeringen.

 
Specificaties:

 


 ● 1 persoon
 ● 90 x 90 x 200 cm
 ● 4 dimbare stralers
 ● Totaal vermogen: 1600 watt ( rugstraler 2 x 300 W, frontstraler 1 x 500 W, beenstraler 1 x 500 W)
 ● Canadese Red Cedar of Hemlock
 ● Kleurlamp
 ● Radio / MP3 / USB aansluiting
 ● 2 speakers
 ● Automatische ventilatie
 ● Werkt op stopcontact
 ● Eenvoudige montage
 ● 2 jaar garantie op cabine
 ● 5 jaar garantie op stralers
 
Uitvoeringen:
Houtsoort: Hemlock of Red Cedar.
Stralers: Magnesium Oxide, Full Spectrum, Duo Heater

 
Wat is het verschil:
Magnesium Oxide: 95% lange golf en 5% midden golf. Goed voor de bloedsomloop en voornamelijk ter ontspanning te gebruiken. Per sessie: Zolang u wilt, meestal 45 tot 60 minuten.

 
Full Spectrum: 15% lange golf, 58% midden golf en 27% korte golf. Zorgt voor pijn verlichting in spieren en gewrichten. Ontgift het lichaam, goed voor de bloedsomloop en ter ontspanning. Per sessie: maximaal 30 minuten.

 
Duo Straler: Met een druk op de knop kunt u wisselen tussen Magnesium Oxide of Full Spectrum. U kunt dus per straler kiezen welke straling u wilt. De knop om te wisselen zit aan de onderzijde van de straler.

Houtsoort:

Red Cedar: Red Cedar heeft van nature een aantal eigenschappen waardoor de houtsoort perfect geschikt is voor gebruik in infraroodsauna's.
Red Cedar bezit de unieke eigenschap om infraroodstraling te reflecteren. Alle straling blijft dus in de cabine, wat voornamelijk bij sauna's met magnesium oxide stralers belangrijk is. Red Cedar heeft een heerlijke geur die vele omschrijven als 'die typische' sauna geur. Red Cedar is perfect voor gebruik in vochtige ruimtes, bijvoorbeeld een badkamer. Als laatste heeft Red Cedar van nature een anti-bacteriële werking.

Hemlock:  De infrarood sauna's zijn ook verkrijgbaar in Hemlock, een in het hoge noorden aanwezige naaldhoutsoort uit Canada.
Hemlock is een stabiele houtsoort met een fijne structuur en vrij van knoesten. Het hout is uitermate geschikt voor het gebruik in een infraroodcabine omdat het voor een gelijkmatige warmte afgifte zorgt.Bezoek onze showroom - Saunaspecialist sinds 1985 - Eigen montage team - +30 jaar ervaring - Actief in Nederland en België - Levering binnen 3 werkdagen - Gratis verzending vanaf  EUR 75,00

Saunashop.nl: Ruim 30 jaar ervaring
Sauna-shop.nl is een specialistische Sauna & Hottubs winkel met een uitgebreid assortiment aan producten op het gebied van sauna's, hottubs & accessoires. Montage is mogelijk. Wij hebben een eigen gespecialiseerde installatie team die professioneel te werk gaat met uw sauna. Bij Saunashop kunt u erop vertrouwen dat wij het beste resultaat zullen neerzetten voor onze klanten, verwacht niks minder van ruim 30 jaar ervaring! Weet u nog niet precies wat u wilt? Wilt u liever een kijkje nemen hoe het eruit komt te zien? Dat kan! Kom gerust een kijkje nemen in onze eigen showroom in Leuvenheim.

Showroom Leuvenheim:
6974 AK, Leuvenheim 
Arnhemsestraat 88
Tel: 0575 561 000
E-mail: info@suncenter.nl

Openingstijden: 
Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00

Kenmerken: Kopen in LeuvenheimKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25848119 Meld aan Aanbodpagina