EMERALD BAY Definitely Dark Smooth INTENSIFIER, 250ml


sinds 2-11-2020 3:13:04

  • Grote foto emerald bay definitely dark smooth intensifier 250ml beauty en gezondheid lichaamsverzorging
  • Grote foto emerald bay definitely dark smooth intensifier 250ml beauty en gezondheid lichaamsverzorging
Grote foto emerald bay definitely dark smooth intensifier 250ml beauty en gezondheid lichaamsverzorging Grote foto emerald bay definitely dark smooth intensifier 250ml beauty en gezondheid lichaamsverzorging
prijs: € 16,95
Locatie : Breukelen  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het hoofdingrediënt in elk product van de Emerald Bay collectie is agave nectar, rijk aan vitamines A en E. Deze vitamines werken als krachtige antioxidantia en beschermen de huid tegen vrije radicalen.

Het hoofdingrediënt in elk product van de Emerald Bay collectie is agave nectar , rijk aan vitamines A en E. Deze vitamines werken als krachtige antioxidantia en beschermen de huid tegen vrije radicalen.
Definitely Dark is een pure lotion (géén bronzers).
Aloë Vera, zonnebloemolie en karité boter geven de huid een stevige dosis hydraterende bestanddelen en daar is jouw huid je dankbaar voor! Breng royaal aan vóór het zonnen, zowel buiten in het zonnetje als op jouw favoriete zonnebank.
Good to know: Wist je dat Agave Nectar verkregen wordt uit de Agave Americana plant, die tot de familie van de lelieachtigen behoort? De agave is dus geen cactus zoals velen denken (je vindt deze stekelige plant in droge klimaatzones). Het sap geperst uit de piña (het hart van de plant dat overblijft na het afhakken van de lange, harde bladeren) werkt ontstekingsremmend en levert vele huidverzorgende voordelen. Het maakt de huid glad en zacht en laat geen vochtverlies toe. Dit sap is rijk aan vitaminen en allerlei nutriënten. Je kent de Agave misschien wel via de Tequila drink... maar voor Tequila distilleert men uitsluitend uit de Blue Agave!


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0767503220808
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: EMERALD BAY
 ● SKU (eigen artikel code): 767503220808
 ● Import prijs: € 16,95


Kenmerken: Kopen in BreukelenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24091392 Meld aan Aanbodpagina