CURASANO Creaking Bubbles Anti Cellulite

sinds 24-7-2022 03:01:26

Grote foto curasano creaking bubbles anti cellulite beauty en gezondheid lichaamsverzorging
prijs: € 21,95
Locatie : Breukelen  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Creaking Bubbles technologie maakt gebruik van de kinetische energie, die vrijkomt door het unieke effect van micromassage,


Creaking Bubbles Anti-Cellulite met actieve bestanddelen tegen vetafzetting en cellulitis"

De Creaking Bubbles technologie maakt gebruik van de kinetische energie, die vrijkomt door het unieke effect van micromassage, om de inwerking van het product doelmatig te versterken. Dit resulteert in een snelle opname van de actieve ingrediënten tot in de diepere huidlagen. De actieve ingrediënten bevatten cafeïne en Aziatische pennyworth. Deze ingrediënten dragen bij tot een vermindering van vetmassa, waardoor het sinaasappelhuideffect, kenmerkend voor cellulitis, striae en obesitas, wordt weggewerkt. Ze stimuleren ook de microcirculatie van de bloedvaten in de huid en versnellen zo het afbraakproces van opgeslagen vet.

Gebruiksaanwijzing:

Goed schudden voor gebruik zodat de consistentie overgaat van vloeibaar naar vast. Verstuif op de handpalm en breng in kleine hoeveelheden aan op de relevante plaatsen van het lichaam. Masseer traagjes tot het product volledig is geabsorbeerd. De massagebewegingen stimuleren de werking van de microbubbels. Dit product kan meerdere malen per dag worden gebruikt. 


SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 5425027060298
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: CURASANO
 ● SKU (eigen artikel code): 5425027060298


Kenmerken: Kopen in BreukelenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 29123341 Meld aan Aanbodpagina