Clubman Pinaud Finest Talc Powder


Grote foto clubman pinaud finest talc powder beauty en gezondheid gezichtsverzorging
€ 13,95
Locatie Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Finest Talc powder van Clubman Pinaud, ideaal als product voor en na het scheren. De Finest Talc Powder is een klassiek product, welke al vele jaren wordt gebruikt bij de betere barbier. Je brengt de Talc op na het scheren en het ontsmet de huid en dicht scheerwondjes. Je ziet niet dat je de Talc op hebt doordat de Talc neutraal is van kleur.
De Finest Talc Powder heeft de alombekende geur van Clubman Pinaud. De Finest Talc Powder kan ook gebruikt worden voor het scheren, het maakt de huid droog en glad waardoor het mes gemakkelijker over de huid glijdt. Hierdoor biedt de huid minder weerstand en worden scheerwondjes en scheerirritatie voorkomen.
Kenmerken Merk: Clubman Pinaud
Inhoud: 255 gram
Clubman Pinaud Clubman Pinaud is het klassieke scheer- en huidverzorgingsmerk uit Amerika. Opgericht in 1810 door de Franse parfumeur Edouard Pinaud. Edouard was de parfumeur van het hof van napoleon III. Dit merk wordt sinds 1900 verkocht in vele barbershops in Amerika. Een aantal bekende mensen die dit geweldige product gebruiken zijn Bob Hope, Kirk Douglas en Donald Trump.


 
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0070066027600
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Clubman Pinaud
Kenmerken: Kopen in Zoetermeer

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 19681500

Meer Gezichtsverzorging

Meer Gezichtsverzorging aangeboden in deze subrubriek.