Chirurgische laser voor meerdere toepassingen


sinds 20-2-2021 04:39:22

  • Grote foto chirurgische laser voor meerdere toepassingen beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
  • Grote foto chirurgische laser voor meerdere toepassingen beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
Grote foto chirurgische laser voor meerdere toepassingen beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid Grote foto chirurgische laser voor meerdere toepassingen beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
prijs: Op aanvraag
Locatie : Amsterdam  (Noord-Holland)

Kenmerken

Geschikt voor Kinderen : Geschikt voor Kinderen
Staat : Nieuw

Beschrijving

OMSCHRIJVING
M2 multifunctioneel medisch diodelaserplatform is uitgerust met een gepatenteerd besturingssysteem dat werkt op een golflengte van 1470 nm of 980 nm, die afzonderlijk kunnen worden geselecteerd of samen kunnen worden gemengd, gedefinieerd als een krachtig multifunctioneel behandelingsplatform, met slechts 7 kg in gewicht, dat kan worden ingesteld op maximaal 1470nm 20W en 980nm 40W. Het hogere vermogen betekent een breder scala aan chirurgische toepassingen.
Toepassingen:
KNO-microchirurgie
Laserenergie voor KNO-chirurgie kan worden gebruikt om zacht weefsel te verdampen, weg te nemen en te snijden, terwijl laterale thermische verwonding wordt veroorzaakt die bloedvaten kan coaguleren. Te gebruiken in combinatie met de micro-endoscoop, of ze nu stijf of flexibel zijn, alle opties zijn beschikbaar voor een veilige en effectieve energietoevoer.
Percutane decompressie van laserschijven (PLDD)
Een gepulseerde laser wordt gebruikt om een ​​deel van de nucleus pulposus van de uitstekende tussenwervelschijf te verdampen, waardoor druk en irritatie van de zenuwen worden verminderd of opgeheven, ontstekingen worden verlicht en de bloedsomloop wordt bereikt, waardoor therapeutische doelen worden bereikt.
Endoveneuze lasertherapie (EVLT)
EVLT maakt een minimaal invasieve behandeling van spataderen mogelijk door middel van een kleine punctie om een ​​snellere genezing en een beter resultaat te krijgen, zonder dat aderstrippen en operaties nodig zijn.
Toegewijde radiale vezel zorgt voor 360 circulaire emissie rechtstreeks in de vaatwand, terwijl M2 een stabiele 1470nm-bundel afgeeft die gemakkelijker wordt geabsorbeerd door doelweefsels, dus betrouwbaar en efficiënt.
Kenmerken:
1. 1470nm & 980nm & Dual-golflengtesysteem voor meerdere operaties
2. Internationale standaardlaser geschikt voor gangbare accessoires
3. Gepatenteerd intelligent hardwarecontrolesysteem
4. Gegarandeerd hoge stabiliteit tijdens het gebruik
5. Moderne en comfortabele gebruikersinterface
Kenmerken: Geschikt voor Kinderen: Geschikt voor Kinderen, Staat: Nieuw, Kopen in Amsterdam


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25270147 Meld aan Aanbodpagina