Bomb Cosmetics - Carnival of Love Sliced Soap

sinds 14-4-2021 16:31:37

Grote foto bomb cosmetics carnival of love sliced soap beauty en gezondheid make up sets
prijs: € 3,29
Locatie : Geervliet  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De zeep is gemaakt op veganistische basis. Er wordt dus op geen enkele wijze gebruik gemaakt van dieren of producten die van dieren afkomstig zijn. De zeep wordt gemengd, gekleurd, gegoten en geparfumeerd met de hand. Het is dan ook van de best mogelijke kwaliteit. De vormen in de zeep zijn met de hand gevormd en bevat glycerine, wat bekend staat om het behouden van het vocht in de huid. Onze zeep is erg mild met een pH waarde van ongeveer 7, wat gelijk staat aan neutraal. Iedere zeep bevat zijn eigen unieke pure essentiële oliën bestemd voor ieder huid type.


Geur: bloemig
Olie: jasmijn, ylang ylang
Voordeel: bedwelmend


* De producten van BOMB zijn 100% handgemaakt Gegoten, gemengd, gerold en geheel met de hand bewerkt, deze ambachtslieden zorgen ervoor dat elk product uniek is en uiteindelijk perfect is op zijn eigen manier. Zij tekenen handmatig de ontwerpen op de cadeauverpakking en de decoraties op de blasters! Houdt er dan ook rekening mee dat het product heel soms kwa kleur en heel soms kwa vorm iets kan verschillen met de product foto.


* Een breekbaar product wordt veilig verpakt in bubbelfolie/verpakkingsmatriaal en komt altijd goed aan. Echter vermelden wij op de doos of envelop dat dit een breekbaar object bevat. Nancy's Choice stelt zich niet verantwoordlijk voor ieder gevolg wat kan ontstaan bij het breken van het product.

Bomb Cosmetics - De zeep is gemaakt op veganistische basis. Er wordt dus op geen enkele wijze gebruik gemaakt van dieren of producten die van dieren afkomstig zijn. De zeep wordt gemengd, gekleurd, gegoten en geparfumeerd met de hand. Het is dan ook van de best mogelijke kwaliteit.

SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: BOMB Cosmetics
 ● Import prijs: € 3,29


Kenmerken: Kopen in Geervliet


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25666235 Meld aan Aanbodpagina