Bluem Tandpasta met fluoride


sinds 23-11-2021 04:47:40

Grote foto bluem tandpasta met fluoride beauty en gezondheid lichaamsverzorging
prijs: € 9,99
Locatie : Amsterdam  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bluem tandpasta met calciumfluoride draagt bij aan de verzorging van tanden en tandvlees en is geschikt voor iedereen die extra aandacht besteed aan de mondgezondheid.

Bluem tandpasta met fluoride
Bluem tandpasta met fluoride bevat calciumfluoride: een natuurlijker alternatief voor de veel gebruikte chemische sodiumfluoride, natriumfluoride of tinfluoride. Daarnaast bevat bluem® fluoridetandpasta ook actieve zuurstof uit onder andere honing, xylitol en lactoferrine om de tanden en het tandvlees optimaal te verzorgen.
Glucose oxidase enzymen uit biologische honing zorgen voor de afgifte van actieve zuurstof in de tandpasta. Daarnaast zorgt xylitol voor het voorkomen van gaatjes en werkt lactoferrine als een soort natuurlijk antibioticum. Stuk voor stuk krachtige ingrediënten die synergetisch werken. De bluem® tandpasta met fluoride bevat geen schurende bestanddelen en is pH-neutraal.
Deze tandpasta is relatief vloeibaar in vergelijking met een gewone tandpasta. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een dunnere tandpasta zorgt voor een betere mechanische verwijdering van tandplak. Misschien is het even wennen, maar hierdoor is de bluem® fluoridetandpasta extra effectief in de plakverwijdering!

Bluem tandpasta met fluoride ingrediënten:

Glycerin, Hydrated Silica, Aqua, Mel, PEG-32, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gum,
Magnesium Sulfate, Sodium Citrate, Sodium Carbonate Peroxide, Sodium Saccharin, Xylitol, Calcium Fluoride, Methyl Salicylate, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Methylparaben, Lactoferrin, Citric Acid, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Limonene, CI 42090


Inhoud: 75ml
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 0696859328367
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Bluem
 ● SKU (eigen artikel code): 696859328367


Kenmerken: Kopen in AmsterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23859246 Meld aan Aanbodpagina