Bluem Fluoridevrije Tandpasta


sinds 23-11-2021 04:47:40

Grote foto bluem fluoridevrije tandpasta beauty en gezondheid lichaamsverzorging
prijs: € 9,99
Locatie : Amsterdam  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Fluoridevrije tandpasta van bluem draagt bij aan de verzorging van tanden en tandvlees en is geschikt voor iedereen die extra aandacht besteed aan de mondgezondheid.

Bluem fluoridevrije tandpasta
Bluem fluoridevrije tandpasta van bluem® draagt bij aan de verzorging van tanden en tandvlees en is geschikt voor iedereen die extra aandacht besteed aan de mondgezondheid. Ook kunnen mensen met mondproblemen, zoals bloedend tandvlees of een slechte adem, baat hebben bij het gebruik van de bluem tandpasta met actieve zuurstof.
bluem tandpasta zonder fluoride is speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen. De unieke formule bevat naast actieve zuurstof uit o.a. honing ook xylitol en lactoferrine voor een optimale mondverzorging. bluem® tandpasta helpt tanden en tandvlees gezond te houden. Daarnaast is deze fluoridevrije tandpasta de beste keuze voor de dagelijkse verzorging van implantaten.

Bluem fluoridevrije tandpasta ingrediënten:

Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Mel, Silica, PEG-32, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Magnesium Sulfate, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Carbonate Peroxide, Sodium Saccharin, Xylitol, Methyl Salicylate, Sodium Chloride, Sodium Methylparaben, Lactoferrin, Sodium Sulfate, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Limonene, CI 42090.


Inhoud: 75ml
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 0705105335056
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Bluem
 ● SKU (eigen artikel code): 705105335056


Kenmerken: Kopen in AmsterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23859174 Meld aan Aanbodpagina