200 anti transpirant Okselpads - Wit - Large


sinds 28-12-2020 03:03:18

  • Grote foto 200 anti transpirant okselpads wit large beauty en gezondheid lichaamsverzorging
  • Grote foto 200 anti transpirant okselpads wit large beauty en gezondheid lichaamsverzorging
Grote foto 200 anti transpirant okselpads wit large beauty en gezondheid lichaamsverzorging Grote foto 200 anti transpirant okselpads wit large beauty en gezondheid lichaamsverzorging
prijs: € 44,95
Locatie : Hilversum  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


200 witte Large disposable okselpads die je in de kleding onder je oksels plakt ter bescherming.

Het is even simpel als effectief. Een disposable pad die je in je kleding plakt onder je oksel. Transpiratievocht wordt opgevangen en de kleding blijft schoon en droog. Ze zijn voor eenmalig gebruik en hebben een absorptiecapaciteit die in principe voldoet voor een hele dag. Transpireer je wat meer dan verwissel je gewoon wat vaker.
Moeilijk aan te brengen?
Nee hoor; okselpads plak je aan de binnenzijde van je kleding in je okselgebied. Ze zijn dun, zacht en zitten heerlijk comfortabel. Je ziet ze niet zitten, maar jij voelt je wel lekker zeker met deze unieke oplossing van het vervelende okselzweetprobleem. Al onze 1-2DRY producten zijn overigens gebruiksvriendelijk, bedacht door mensen die het zelf nodig hebben en daardoor zeer effectief.
Een okselpad bestaat uit een zachte laag voor tegen de huid, een absorberend gedeelte om vocht op te vangen en een waterkerende laag om doorlekken te voorkomen. 1-2DRY okselpads voorkomen op een vriendelijke manier vochtige okselplekken en hardnekkige vlekken in je kleding. Vlekken die ook ontstaan doordat je deodorant reageert met de zuurtegraad van je huid. Ook deze vlekken worden voorkomen en je kleding gaat veel langer mee. Verpakt in een sachet per 2 stuks. 200 okselpads in totaal.
We hebben ze in de volgende varianten:

 ● Wit large en medium. Welke maat is afhankelijk van je fysiek en hoeveelheid transpiratie. Tip: probeer ze eerst allebei.
 ● Zwart medium. Welke maat is afhankelijk van je fysiek en hoeveelheid transpiratie. Tip: probeer ze eerst allebei.
 ● Medium wit met micro Talco geurcapsules. Tijdens het dragen komt uit de capsules een heerlijke, neutrale Talco parfum. Voor een dubbele zekerheid.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8717775825630
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: 1-2Dry
 ● SKU (eigen artikel code): 8717775825630
 ● Type: bundle
 ● Import prijs: € 44,95


Kenmerken: Kopen in HilversumKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24411590 Meld aan Aanbodpagina