1.5L Luchtbevochtiger


sinds 15-12-2021 03:03:57

Grote foto 1.5l luchtbevochtiger beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
prijs: € 38,99
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Maar liefst 1.5 Liter grote tank!

We gaan weer stoken waardoor je droge lucht krijgt. Wat zeer slecht is voor de gezondheid van jezelf, je huisdieren en voor je meubilair.

  Productspecificaties


 ● CE certificering
 ● MVO geproduceerd
 ● Geschikt voor ruimtes tot ongeveer 85m2
 ● Duurzaam materiaal: ABS
 ● BPA-vrije materialen
 ● Autostop functie
 ● Continu spray stand
 ● Spray volume: 100-250 ml/h
 ● Brandveilig: autostop functie als water bijna op is
 ● Easy-push knoppen: Mistknop
 ● Geluid: 35 DB
 ● Capaciteit: 1,5 Liter
 ● Gebruikstijd: gem. 12 uur
 ● Vermogen: 15W
 ● Afmetingen: 18.4*13.5*19 CM
Heb je last van prikkelende ogen, hoofdpijn of ben je vaak verkouden? Een tekort aan frisse, bevochtigde lucht kan voor allerlei vervelende klachten zorgen. Met de luchtbevochtiger met Nano Cloud- technologie van Vastu heb je daar geen last meer van! Voeg puur vocht toe aan droge kamers, herstel de vochtbalans en verwelkom de frisheid die jij verdient weer terug. De vernevelaar is ultra-stil en hierdoor ook geschikt voor op de slaapkamer. Dankzij de GROTE tank van 1.5 Liter geniet je lang van optimale frisheid, ontspanning en de helende eigenschappen.

Voor ieder interieur
De luchtbevochtiger past dankzij zijn fraaie design perfect thuis en op kantoor in ieder interieur. De Nano Cloud-technologie verkleint daarnaast het risico op verspreiding van mineralen in de lucht, waardoor er geen wit stof op meubels en andere plekken terechtkomt.

Optimaal genieten met Nano Cloud-technologie
Dankzij de krachtige en verbeterde Nano Cloud- technologie geniet je van een optimale mistverspreiding, zodat de effecten zo sterk mogelijk zijn. Omdat de waterdampmoleculen zo klein zijn, kunnen ze minder bacteriën in de lucht meevoeren. Onze laboratoriumtests hebben aangetoond dat de Nano Cloud-technologie 99% minder bacteriën verspreidt dan ultrasone luchtbevochtigers.

Vastu ultrasone luchtbevochtiger
✔ 1.5-2.00 Liter watertank
✔ Vele gezondheidsvoordelen
✔ Geschikt voor ieder interieur
✔ Herstelt de vochtbalans
✔ Voor ruimte 85m2
✔ Makkelijk te reinigen

Ontspannend & Gezond
De Vastu luchtbevochtiger heeft een bewezen positief effect op je lichaam en geest. Droge lucht kan verschillende vervelende klachten met zich mee brengen zoals: een slechte nachtrust, droge ogen, hoofdpijn, geïrriteerde luchtwegen, astma, of zelfs verkoudheid. Met de Vastu luchtbevochtiger heb je hier MINDER last van! Droge lucht wordt namelijk onttrokken en zuivere nano-watermoleculen worden toegevoegd, waardoor er meer vocht in de ruimte komt. Het heeft zelfs een positief effect op je huid en haar. Je haar zal meer glanzen, je huid minder droog zijn en minder jeuken vooral in de wintermaanden nu we meer gaan stoken ..

Milieubewust
Bij Vastu denken we aan het milieu, jij toch ook? Dat betekent dat we werken aan een schonere wereld. Dat betekend dat de luxe verpakking van 100% gerecycleerd materiaal is gemaakt en wij alleen hoogwaardige materialen gebruiken, zodat deze extra lang mee gaan. Draag nu ook jouw steentje bij en maak van je woning weer een frisse omgeving!

Makkelijk in gebruik
Als je lekker wilt kunnen ontspannen, wil je niet veel moeite doen om het apparaat te installeren. Gelukkig is dit kinderlijk eenvoudig, zodat je binnen een paar ogenblikken kunt beginnen met genieten.


 ● Haal de doorzichtige kap er
Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27248902 Meld aan Aanbodpagina