Rimpeltjes en fijne lijntjes verdwijnen  • Grote foto rimpeltjes en fijne lijntjes verdwijnen beauty en gezondheid gezichtsverzorging
  • Grote foto rimpeltjes en fijne lijntjes verdwijnen beauty en gezondheid gezichtsverzorging
Grote foto rimpeltjes en fijne lijntjes verdwijnen beauty en gezondheid gezichtsverzorging Grote foto rimpeltjes en fijne lijntjes verdwijnen beauty en gezondheid gezichtsverzorging
€ 205,70
Locatie Gingelom  (Limburg)

Kenmerken

Beschrijving

Infinite by Forever is een complete anti-aging huidverzorging, geschikt voor mannen en vrouwen. Deze set bevat vier producten die perfect op elkaar zijn afgestemd: hydrating cleanser, firming serum, restoring crème en firming complex. Deze krachtige huidverzorging helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en geeft een stralende, gehydrateerde huid. 
Infinite by Forever is ontwikkeld op basis van aloë vera en is versterkt met diverse plantenextracten. Bij de ontwikkeling van de formules is gebruik gemaakt van de meest recente huidtechnologie. 
De infinite formules versterken elkaar zodat u gebruik kunt maken van krachtige huidverzorging die helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ze stimuleren een egale huid en ondersteunen schoonheid van binnenuit. De producten geven u een stralende, gehydrateerde huid die er jonger uitziet én jonger aanvoelt.
Met infinite by Forever zult u verschil zien én voelen.
Kenmerken: Kopen in Gingelom


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15755370

Meer Gezichtsverzorging

Meer Gezichtsverzorging aangeboden in deze subrubriek.