Osma pre shave olie


  • Grote foto osma pre shave olie beauty en gezondheid gezichtsverzorging
  • Grote foto osma pre shave olie beauty en gezondheid gezichtsverzorging
Grote foto osma pre shave olie beauty en gezondheid gezichtsverzorging Grote foto osma pre shave olie beauty en gezondheid gezichtsverzorging
€ 16,95
Locatie Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Huidirritatie tegen gaan begint al voor het scheerproces. Deze natuurlijke pre shave olie is een uitstekende voorbereiding op een comfortabel en gladde scheerbehandeling. Het verzacht en lift de baardharen voor een comfortabele en effectieve scheerbeurt. Deze olie bestaat voor 98,8% uit natuurlijke ingrediënten, heeft een aantrekkelijke geur en is rijk aan vitaminen en essentiële vetzuren. Samengesteld uit 4 natuurlijke oliën: zonnebloem-, soja-, olijf- en sesamolie.Geschikt voor de normale tot droge huid.
Gebruiksaanwijzing: Reinig de huid vooraf met een gezichtsreiniger. Breng met de handen (een paar druppels is al voldoende) de pre shave olie masserend aan op het te scheren gebied. Zeep vervolgens in en start met de scheerbehandeling. Vermijd het contact met de ogen.
Kenmerken Merk: Osma
Inhoud: 50 ml
Osma Rasage "Hoogwaardige scheercultuur uit Frankrijk"
Sinds 1957 produceert Osma hoogwaardige producten ten behoeve van het authentieke nat scheren. Al ruim 60 jaar onderscheidt dit merk zich in thuisland Frankrijk, dat bekend staat om de hoge eisen die zij stelt aan persoonlijke verzorging. Met authenticiteit en eenvoud gaat Osma terug naar de basis van het scheren.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Osma
Kenmerken: Kopen in Zoetermeer

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23550796

Meer Gezichtsverzorging

Meer Gezichtsverzorging aangeboden in deze subrubriek.