Ontspanningsmassage voor dames

sinds 9-6-2023 17:50:39

Grote foto ontspanningsmassage voor dames beauty en gezondheid massage Grote foto ontspanningsmassage voor dames beauty en gezondheid massage Grote foto ontspanningsmassage voor dames beauty en gezondheid massage Grote foto ontspanningsmassage voor dames beauty en gezondheid massage
prijs: Gratis
Locatie : Eindhoven  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Geschikt voor Kinderen : Niet Geschikt voor Kinderen
Soort Massage Apparaat : Ander Soort Massage Apparaat
Staat : Nieuw
Stroomvoorziening : Geen Stroomvoorziening nodig

Beschrijving

Heb je weleens last van stress, een druk leven of gewoon behoefte aan ontspanning?
Dan verdien jij een heerlijk moment waarbij even alle aandacht op jou gericht is. Ik geef een heerlijke ontspanningsmassage. Met mijn kennis van het vrouwelijk lichaam kan ik je tevens op een andere manier laten ontladen van alle spanningen die je opgebouwd hebt. Rust en elkaar aanvoelen vind ik erg belangrijk. Ik ben niet uit op seks, maar op het geven van genot op een rustige en ontspannende manier.
Omdat ik een beginnende masseur ben, met een opleiding in ontspanningsmassage, kom ik nu nog geheel gratis bij je langs.
Wie ben ik? Ik ben Mike, een leuke vrouwvriendelijke en betrouwbare man van 43. Ik heb een full time baan, maar haal voldoening uit het geven van een goede massage waarbij jouw ontspanning mijn beloning is.
Enkele belangrijke spelregels die ik heb:
Jij als klant bent koningin. Grenzen zijn heilig en jij moet je op je gemak voelen;
Het is mijn doel om je rust en ontspanning te geven. Jouw ontspanning is mijn beloning;
Hygiëne is belangrijk. Ik ben fris en jij bent dat ook;
Omdat ik dit naast mijn full time baan doe laat ik je via e-mail weten wat de opties zijn. Omgeving Eindhoven is een pré, maar geen noodzaak.
Ben je nieuwsgierig geworden, dan hoor ik graag van je! Mijn e-mail adres is: mikezmassage69@gmail.com
Groetjes Mike

Kenmerken: Geschikt voor Kinderen: Niet Geschikt voor Kinderen, Soort Massage Apparaat: Ander Soort Massage Apparaat, Staat: Nieuw, Stroomvoorziening: Geen Stroomvoorziening nodig, Kopen in Eindhoven

Stuur bericht
Advertentienummer: 36875224 Meld aan Aanbodpagina