Jongere uitstraling met Fleur de Jouvence  • Grote foto jongere uitstraling met fleur de jouvence beauty en gezondheid gezichtsverzorging
  • Grote foto jongere uitstraling met fleur de jouvence beauty en gezondheid gezichtsverzorging
  • Grote foto jongere uitstraling met fleur de jouvence beauty en gezondheid gezichtsverzorging
  • Grote foto jongere uitstraling met fleur de jouvence beauty en gezondheid gezichtsverzorging
Grote foto jongere uitstraling met fleur de jouvence beauty en gezondheid gezichtsverzorging Grote foto jongere uitstraling met fleur de jouvence beauty en gezondheid gezichtsverzorging Grote foto jongere uitstraling met fleur de jouvence beauty en gezondheid gezichtsverzorging Grote foto jongere uitstraling met fleur de jouvence beauty en gezondheid gezichtsverzorging
€ 121,48
Locatie Gingelom  (Limburg)

Kenmerken

Beschrijving

In deze exclusieve verpakking vindt u alles voor de dagelijkse ondersteuning van de huid. De producten hebben reinigende en verzorgende eigenschappen en zijn opgebouwd op basis van de meest zuivere aloë vera en in het bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. Dit product is geschikt voor de man en de vrouw.
De Fleur de Jouvence bestaat uit:

Aloe Cleanser: verwijdert make-up, vuil en dode huidcellen. Deze lotion is een ideale voorbereiding op de Rehydrating Toner.

Rehydrating Toner: verfrist en verstevigt de huid. De alcoholvrije toner stimuleert de huid, verkleint de poriën en verwijdert overtollig talg. Terwijl de zachte bestanddelen de huid hydrateren en voeden.

Firming Day Lotion: draagt bij aan een goede vochtbalans en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. Deze lotion is een goede basis voor de make-up.

Recovering Night Creme: kalmeert, voedt en beschermt de huid tijdens het slapen. De crème is geschikt voor ieder huidtype.

Aloe Activator: is een rijke vloeistof die enzymen, aminozuren en polysacchariden bevat. Deze pure, milde reiniger kan goed in combinatie worden gebruikt met Mask Powder.

Mask Powder: verzorgt en reinigt de hals en het gezicht. Mask Powder vormt samen met Aloe Activator een krachtig gezichtsmasker voor een volledige dieptereiniging.

Deze luxe box is voorzien van een lepeltje, een kwastje en een mengbakje.

Kenmerken: Kopen in Gingelom


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15638353

Meer Gezichtsverzorging

Meer Gezichtsverzorging aangeboden in deze subrubriek.