Definitief Ontharen met EnzymTec


Locatie Alphen aan den rijn  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Onderwerp Dienst

Beschrijving

EnzymTec Biologisch Definitief Ontharen.
Een nieuw tijdperk voor haarverwijdering is aangebroken!

Deze methode is geschikt voor alle haarkleuren, en alle huidskleuren.
Ook voor blonde, witte, grijze en zelfs dons haren, en voor de zon gebruinde huid.

EnzymTec Alphen aan der Rijn heeft de primeur voor deze Definitieve Ontharing op Natuurlijke Basis. Deze zeer gebruiksvriendelijke, doeltreffende en veilige methode, wordt al 9 jaar met veel succes toegepast in Zwitserland.

EnzymTec is een zeer efficiënt, geïoniseerde preparaat dat bestaat uit de natuurlijke enzymen: trypsine, chrysotripsine en papeïne voor het permanent verwijderen van haren. Er zijn langdurig studies en veelomvattende testen uitgevoerd waaruit is bewezen dat er geen ongewenste bijwerkingen en/of risico’s ontstaan na het behandelen met deze enzymen.

EnzymTec wordt op de geharste lichaamsdelen aangebracht middels lontheforese die in de geopende haarkanalen ingebracht worden. De in de EnzymTec bevattende stoffen splitsen dan de germinatieve cellen bij de haarwortel en zetten deze om in aminozuren. Zo wordt het opnieuw groeien van de verwijderde haren onmogelijk gemaakt. EnzymTec werkt bij alle haarkleuren en huidskleuren. Het kan in tegenstelling tot laserbehandeling ook bij donsharen, blonde, rode en grijze haren, worden toegepast.
Dus is EnzymTec ook zeer geschikt voor de donkere huid.

voor het maken van een gratis en vrijblijvend intake gesprek kunt u ons bellen 0192-491599 of mailen info@enzymtec-alphenaandenrijn.nl of kijk op onze website.Kenmerken: Onderwerp: Dienst, Kopen in Alphen aan den RijnKlik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 1762050

Meer Ontharing

Meer Ontharing aangeboden in deze subrubriek.

Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
0172491499

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken